19 Mayıs 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul18°C
  • Antalya27°C
  • Ankara13°C

ÖZBİ'DE AKKOÇ DÖNEMİ BAŞLADI

Özel Belgeli, Özel Nitelikli Butik Otelciler Birliği'nin Olağanüstü Genel Kurulu Sultanahmet Four Seasons Hotel'de yapıldı

ÖZBİ'DE AKKOÇ DÖNEMİ BAŞLADI

18 Ekim 2012 / 08:36

TURİZMİN SESİ


Başkanlığa seçilen Alihan Akkoç, "Yeni dönemde ÖZBİ'yi daha yükseğe çıkarmak için çalışacağız" dedi. Özel Belgeli, Özel Nitelikli Butik Otelciler Birliği'nin Olağanüstü Genel Kurulu Sultanahmet Four Seasons Hotel'de yapıldı. Divan üyeliği seçimlerinin ardından geçilen konuşmalarda sekiz yıldan bu yana ÖZBİ Başkanlığı'nı yürüten Hasan Gülkaynak, dernek üyelerine seslenerek geçtiğimiz dönemde ortaya koydukları icraatları anlattı.Yeni dönemde ÖZBİ Başkanlığı görevini sürdüremeyeceğini belirten Gülkaynak "Yaklaşık 8 yıldır büyük bir onur ve sorumluluk ile yürüttüğüm bu görevimi bugün itibariyle yeni bir ekibe devretmenin heyecanını yaşıyorum" dedi.

Türkiye'nin turizmde gösterdiği performansa dikkat çeken Gülkaynak, bu başarıyı sürdürme noktasında önümüzdeki süreçte sivil toplum kuruluşlarına daha önemli görevler düşeceğini söyledi. ÖZBİ'nin 1996 yılında kurulan bir dernek olduğunu hatırlatan Hasan Gülkaynak, görevi devraldıkları dönemden bu yana üye sayılarını 5 katına çıkarttıklarını ifade etti. Görev yaptığı dönemde internet kullanımının satışlarda ve tanıtımlarda yaygınlaştırıldığını belirten Gülkaynak, Amerikan Butik Otelciler Birliği ile işbirliği anlaşması yapıldığını, üyelerin elektrik giderlerini düşürmek için Global Enerji ile anlaşmaya varıldığı bilgisini verdi.

Hasan Gülkaynak tarafından yapılan konuşmanın ardından faaliyet raporu ve gelir-gider bilançosu okunarak Yönetim ve Denetim Kurulu'nun icraatları ibra edildi. Ardından geçilen seçimde ise yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim oybirliği ile seçildi.

YENİ YÖNETİM İSİMLERİ

ÖZBİ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ

Alihan Akkoç
Adnan Mordeniz
Aydın Karacabay
Handan Aral
Enis Akçan
Abru Akyürekli
Bahadır Yaşık

ÖZBİ YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
Serdar Balta
Berge Ulaş
Kenan Akgül
Onur Sevgili
Erdal Demirli
Hüseyin Açık
İrfan Atalay

ALİ AKKOÇ: ÖZBİ'NİN BAYRAĞINI DAHA ÜST SEVİYEYE ÇIKARTACAĞIZ
Seçimin ardından bir konuşma yapan ÖZBİ'nin yeni başkanı Empire Palace Hotel'in Yönetim Kurulu Başkanı Alihan Akkoç, "Amacımız ÖZBİ'nin bayrağını daha üst seviyeye çıkarmak. Genel Kurul'a teveccühleri için teşekkür ediyorum" dedi. Akkoç, görevi devraldığı Hasan Gülkaynak'a da teşekkür etti.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.