22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖZCAN, TURİZM HAFTASI’NI KUTLADI

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası ile ilgili bir yazılı açıklama yaptı

ÖZCAN, TURİZM HAFTASI’NI KUTLADI

14 Nisan 2011 / 18:28

TURİZMİN SESİ


Özcan'ın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle ; “Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında Turizm Haftası olarak kutlanmaktadır. Biz de Keşan Belediyesi olarak bölgemizin turizmine katkı sağlama anlamında önemli çalışmalarda bulunmaktayız. Halen devam etmekte olan Saros Yapay Resif Projesi, Doğu Adenzi Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)'n da yöremizin tanıtımı ile ilgili olarak açmış olduğumuz stand ve 4 yıldan bu yana Erikli Sahili'nde düzenlendiğimiz Rüzgar Sörfü (Windsurf) yarışmaları bunlardan bazılarıdır. Bu yılda 19-21 Ağustos 2011 tarihlerinde yine Erikli' de Rüzgar Sörfü Ligi'nin 4.ayak yarışları düzenlenecektir.

Bu etkinliklerin bölgemize turizm hareketi kazandırdığına inanmaktayız. Keşan'ın bir anlamda gelişmesinin turizm yönü, yaz turizmi av turizmi ile olacağını düşünmekteyim. Bu konularda gerekli çalışmalar yapabilmemiz halinde ilçemize daha çok turistin gelmesini sağlayacağımıza inanmaktayız. Tabi turist gelirken biz de Keşan Belediyesi olarak altyapı anlamında gerekli çalışmaları yürüteceğiz. Saros Körfezi'nin Turizm alanı ilan edilmesiyle bölgemizin gelecekte öneminin daha da artacağına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle 15-22 Nisan Turizm Haftası'nı kutluyor ve bölgemizde turizm işi ile uğraşan tüm hemşehrilerimize yeni sezonda bol kazançlar hayırlı işler diliyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.