22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖZEL ÇİFTLERE ÇOK ÖZEL KUTLAMA

Barceló Eresin Topkapı Hotel 279 TL'lik konaklama paketiyle şubat ayı boyunca istediğiniz günü unutulmaz bir Sevgililer Gününe ya da romantik bir tatile dönüştürmenize olanak sağlıyor

ÖZEL ÇİFTLERE ÇOK ÖZEL KUTLAMA

09 Şubat 2011 / 21:17

TURİZMİN SESİ


Dünya çapında 182 oteli bulunan ve İspanya'nın en büyük otel zincirlerinden biri olan Barceló Hotels&Resorts'un Türkiye'deki temsilcilerinden Barceló Eresin Topkapı Hotel 279 TL'lik konaklama paketiyle şubat ayı boyunca istediğiniz günü unutulmaz bir Sevgililer Gününe ya da romantik bir tatile dönüştürmenize olanak sağlıyor.

Masalsı bir akşam yemeği, konaklama, zengin açık büfe kahvaltı, otelden geç çıkış imkanı ve U Spa'da havuz, sauna, fitnes, Türk Hamamı, jakuzi kullanımı pakete dahil. Sadece romantik bir akşam yemeği düşünen çiftlerse: Picasso Restaurant'da, özel dekore edilmiş masalarda canlı müzik eşliğinde 12,13 veya 14 Şubat'ta iki kişi 159 TL'ye unutulmaz bir akşam geçirebiliyor.

Şef aşçı tarafından özenle hazırlanan Sevgililer Günü menüsündeki özel tatlar arasında deniz ürünleri senfonisi, kalpli ravyoli, nar sorbe, çikolatalı sufle gibi özel tatların yanısıra 1 şişe şarap, çikolatalı ve kestaneli petiförler ile kahve servisi bulunuyor.

La Pasteleria'da küçük detayları atlamayan sevgililer için; 2 kişilik 12 TL'ye üzerine Sevgililer Günü'ne özel üzerine notlar yazdırabileceğiniz kalpli, çikolatalı, frambuazlı pasta siparişleri alınıyor.

Ayrıca sevgilinizle birlikte rahatlatıcı ve yenilenmiş hissedebileceğiniz çift kişilik eşsiz bir masaj keyfi yaşamanız için U Spa'da şubat ayı boyunca size özel masaj seçenekleri sunuluyor.

Rezervasyon ve bilgi için 0 212 631 12 12'yi arayabilir ya da [email protected] 'dan mail yoluyla ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.