22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖZGAN’IN HAYATI KİTAPLAŞTI

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın hayatı ve başkanlık döneminde Kozan'a gerçekleştirdikleri hizmetler bir kitap haline dönüştürüldü

ÖZGAN’IN HAYATI KİTAPLAŞTI

24 Şubat 2011 / 11:28

TURİZMİN SESİ


Kozan Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Fatih Ateş ve Yüksel Mert imzasıyla hazırlanan “Kozan'ın Mimarı” adlı kitap Akis Kitap tarafından okuyucularla buluşturuldu. Bugüne kadar birçok kitaba imza atan gazeteci-yazar Yüksel Mert ile birlikte Fatih Ateş'in hazırladıkları kitapta Kozan tarihine, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın çocukluk, gençlik, okul, memuriyet, başkanlık dönemi, hizmetlerinin yanı sıra Kozan'ın tarihi ve kültürel değerlerine de yer verilmekte.

Kitap sadece bir biyografi olmanın yanında, imkânsızlıklar içinde bile nasıl başarabileceğimizi anlatan bir rehber kitap özelliğine sahip. Bu yönüyle kişisel başarıya ulaşmak isteyen herkese faydalı olabilecek bir kitap.
Kitabın Yayın Yönetmeni Adem Özbay, “2010 yazında Kozan'da gerçekleştirmiş olduğumuz kitap fuarında Kozan'ın mimar Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın kısa dönemde Adana'nın güzel ilçesi Kozan'ı tarihi güzelliğine uygun bir şekilde yeniden inşa ettiğini, unutulmuş tarihin yeniden canlandırıldığını ve sosyal yaşamın günün her saatine yayıldığını gördük.

Sayın Özgan'ın hayata aynı zamanda herkesi başarıya ve azme motive eden bir kitap. Hem bireysel hayatında hem de belediye başkanı olarak gerçekleştirdiği başarıların Adana'lılara ve tüm Türkiye'ye örnek olacağına inanıyoruz. Kozan'ı hem kültürel hem sosyal olarak adeta yeniden inşa ederek “Kozan'ın Mimarı” ünvanını hak eden Kazım Özgan'ın başarılı yaşam hikayesini kaleme alan Yüksel Mert ve Fatih Ateş'in izlenimleri bu kitapta hayat buluyor. Bence küçük büyük herkes bu kitapta bir şey bulacak.” dedi. Kitaba tüm seçkin kitapevlerinden, www.kitaplife.com ve 0212 445 00 45 nolu Akis Kitap yayınevinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.