22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖZGÜN TATİL’İN ADRESİ

CLUB MAGIC LIFE, bayram tatilinde misafirlerine sıcak alternatifler sunuyor.

ÖZGÜN TATİL’İN ADRESİ

07 Eylül 2009 / 14:59

TURİZMİN SESİ


Antalya, Bodrum, Sarıgerme ve Marmaris'teki CLUB MAGIC LIFE tesislerinde bayram neşesini yaşamaya hazır olun… CLUB MAGIC LIFE, Şeker Bayramı'nda Akdeniz ve Ege'deki kulüplerinde misafirlerine hizmet vermeyi sürdürüyor. Bayram tatilini Türkiye'de geçirmek isteyenler; Antalya'da CLUB MAGIC LIFE Waterworld, Sirene, Kemer ve Seven Seas, Ege'de ise CLUB MAGIC LIFE Bodrum, Marmaris ve Sarıgerme'de sihir dolu anlar yaşayacak.

“Her şey içinde” tatilin vazgeçilmezi CLUB MAGIC LIFE'ta sonbahar güneşinin keyfini çıkarmak, eğlenmek ya da sadece dinlenip kışa formda ve rahatlamış girmek isteyenlere özel alternatifler sunuluyor.

Şeker Bayramı dönemini kapsayacak tatil seçenekleri ve CLUB MAGIC LIFE ile ilgili bilgi ve rezervasyon için 444 4 666 numaralı telefonu arayabilir ya da www.magiclifecenter.com adresine başvurulabilir.

CLUB MAGIC LIFE'ta “her şey içinde”
CLUB MAGIC LIFE'ın sunduğu “her şey içinde” sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, 3 ala carte restoran (Akdeniz, Tayland ve Türk mutfağı), 24 saat boyunca kulüplerde 7 farklı noktada yeme-içme imkanı (öğle ve akşam yemeklerindeki yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 24 saat açık wunder bar, sandviç köşesi, öğleden sonra snack, 5 çayı-kahve-pasta, gece yarısı büfesi vb) sunuluyor.

Spor aktivitelerinde ise tenis, tenis kursu, masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, plaj futbolu, mini futbol, uçurtma, dart, dağ bisikleti, banana, su kayağı, deneme dalışı, sörf, wakeboard, kneeboard, badminton, kano, yelken, katamaran, su voleybolu ve basketbolu yer alıyor. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasında ise hamam, sauna, kapalı havuz, sporlar, (fitness–wellness) mini barlarda soft içecekler, internet cafe, yaratıcılık atölyesi, canlı müzik, gece şovları, uluslararası sanatçıların konserleri ve yine uluslararası üne sahip gösteri ve şovlar bulunuyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.