22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ÖZKAYMAK FİLOSU NEOPLAN OLDU

Yüksek kalite standartları ve yarım asrı aşkın tecrübesiyle karayolu taşımacılığında Türkiye'nin lider markaları arasındaki yerini alan Özkaymak firması, tüm filosunu NEOPLAN seyahat otobüsleri ile yenileme kararı aldı

ÖZKAYMAK FİLOSU NEOPLAN OLDU

08 Nisan 2012 / 15:16

TURİZMİN SESİ
HABER MERKEZİ-Son olarak gerçekleştirdiği yatırımla 5 adet NEOPLAN Cityliner seyahat otobüsünü daha filosuna ekleyen Özkaymak, yılsonuna kadar 30 araçlık alım hedefliyor. Ankara'da düzenlenen teslimat törenine, Erol Özkaymak, Özkan Özkaymak ve MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Yöneticisi Burak Keskinkılıç katıldı. Tören nedeniyle bir açıklama yapan Özkaymak Yönetim Kurulu Başkanı Rahim Özkaymak, yatırımlarını yolcularının beklentileri doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirtti. Özkaymak firmasının, Türkiye genelinde günlük ortalama 3 bin yolcu taşıdığını hatırlatan Rahim Özkaymak, “Özkaymak firması bugün tüm Türkiye'de 3 bin 500 çalışanı ile yolcularına konforlu ve güvenli hizmet sunuyor. Yolcularımızın güvenliği ve konforu bizler için çok önemli. Kalite ve konfor anlayışımıza en uygun seçenek ise NEOPLAN oldu. Bu nedenle filomuzu ileri teknoloji ürünü NEOPLAN seyahat otobüsleri ile yenileme kararı aldık. Yolcularımızın memnuniyetinin yanı sıra, satış sonrası hizmetlerden ve araçların işletim maliyetlerinden çok memnunuz. Şu anda 5 adet Cityliner aldık. Yılsonuna kadar standartları yükselterek bu sayıyı 30 araca çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

Törende konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Yöneticisi Burak Keskinkılıç ise Özkaymak firması ile köklü bir işbirliklerinin bulunduğunu belirterek, “Bu teslimatla birlikte işbirliğimizi daha da güçlendirdik. Özkaymak firmasının tüm filosunu NEOPLAN seyahat otobüsleri ile yenilemesi bizler için de önemli bir referans niteliği taşıyor” dedi. Konuşmaların ardından araçların sembolik anahtarı firma yetkililerine teslim edildi. MAN Türkiye'nin de dahil olduğu MAN Truck & Bus, MAN Grubu'nun en büyük şirketidir ve dünyanın önde gelen uluslararası ticari araç üreticilerindendir. 2011 yılında 34.000'e yakın çalışanı ile şirket, 77.600 kamyon ve 5.700 adet otobüs satışı gerçekleştirerek MAN ve NEOPLAN markalarıyla 9 Milyar Avro ciro elde etmiştir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.