23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PAKSOY; POLİSİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

Kayseri Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Antalya il Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Kayseri'nin her alanda örnek bir il olduğunu bu nedenle her zaman fikir alışverişine açık olduğunu dile getirdi

PAKSOY; POLİSİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

23 Nisan 2010 / 10:27

TURİZMİN SESİ


Keyifli ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Emniyet Müdürü Yılmaz Kayserililerle bol bol sohbet eti. Yılmaz'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile Kayseri Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Paksoy, “ Dernek yönetimimiz ve hemşerilerimizle birlikte emniyet teşkilatımızın güzide mensuplarını ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

Ayrıca emniyet teşkilatımızın polis haftalarını da kutluyoruz” diye konuştu. “Polisimizle gurur duyuyoruz” diyen Paksoy, Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün önemli ve başarılı çalışmalara imza attığını ve bu çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Dernek olarak emniyet teşkilatına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurgulayan Paksoy, Antalya'da çok sayıda Kayserili olduğunu hatırlatarak her zaman huzurdan yana olduklarını ifade etti.

Ziyaret sırasında Kayserililerin ilgisinden memnun olduğunu belirten Yılmaz, Kayseri'nin her alanda örnek bir il olduğunu bu nedenle her zaman fikir alışverişine açık olduğunu dile getirdi. Paksoy, derneğin şeref defterini imzalayan Yılmaz'a başarılı çalışmalarından dolayı plaket ve derneğin saatini hediye etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.