22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PALAZZO DONİZETTİ TEMMUZ’DA AÇILIYOR

Ünlü işadamı Erdal Acar ve KAVAK OTELCILIK SAHIBI Ayhan Kurt ILE BIRLIKTE Avrupa Kültür Başkenti İstanbul'a özel bir otel geliyor

PALAZZO DONİZETTİ TEMMUZ’DA AÇILIYOR

04 Haziran 2010 / 10:43

TURİZMİN SESİ
Erdal Acar, Kavak Otelcilik'ten Ayhan Kurt ile birlikte İstanbul sosyetesinin son zamanlardaki en gözde adreslerinden biri olan Asmalı Mescit'te 'Palazzo Donizetti' adıyla muhteşem bir butik otel açıyor.

Temmuz ayında kapılarını açıyor
Avrupa Kültür Başkenti kapsamında İstanbul'a gelecek olan önemli konuklara ev sahipliği yapması planlanan ve Temmuz ayında kapılarını açacak olan otel, önemli özellikleriyle butik bir turizm kompleksi konumunda. 84 odalı, üstün niteliklere sahip 'Palazzo Donizetti'nin olağanüstü güzellikte bir panaromik İstanbul manzarası da var...

75 milyon doları aşan bir yatırım yapıldı
84 deluxe oda, 3 restoran ve bir gece kulübünden oluşan ve 75 milyon doları aşan bir yatırım ile tamamlanan otel; Osmanlı Mızıkayı Humayun'un kurucusu , Mahmudiye ve Mecidiye Marşları'nın bestekarı İtalyan asıllı Donizetti Paşa'ya atfen ''Palazzo Donizetti' olarak adlandırılacak.

Bölgenin dokusuna ciddi katkılar sağlayacak
İtalyan asıllı Donizetti Paşa'nın, uzun yıllar Asmalı Mescit sokakta ikamet ettiği biliniyor. Gerçek bir turizm, eğlence ve kültür patlaması yaşayan bölgenin dokusuna ciddi bir katkı sağlayacak olan kompleks 19. yüzyılın soylu mimari çizgilerine saygı gösteren, tarihi dokuyu koruyan ancak en ileri teknoloji ve donanımları kullanan bir anlayışla gerçekleştirildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.