22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PAPAĞAN KURUYEMİŞ KAMPANYASI TUTTU

F&C Marka İletişimi'nin hazırladığı “Papağan Kuruyemiş” kampanyası Marketing Türkiye'nin yaptığı yarışmada ayın en beğenilen 2. kampanyası seçildi

PAPAĞAN KURUYEMİŞ KAMPANYASI TUTTU

06 Ocak 2010 / 15:01

TURİZMİN SESİ


Türkiye'de faaliyet gösteren birçok önemli markaya kreatif, iletişim danışmanlığı ve medya planlama hizmeti veren F&C Marka İletişimi'nin hazırladığı “Papağan Kuruyemiş” kampanyası Marketing Türkiye'nin yaptığı yarışmada ayın en beğenilen 2. kampanyası seçildi. Her ayın 1'inde ve 15'inde yayınlanan reklam kampanyaları aynı tarihte Marketing Türkiye'de yayınlanıyor ve ziyaretçilerin oylarına sunuluyor. Sitenin Kampanyalar bölümünde tüketiciler başarılı buldukları kampanyalara oy vererek, en beğenilen kampanyaları seçiyor.

Papağan Kuruyemiş'in reklam filminde Sezen Aksu'nun “Seni Yerler” adlı şarkısı, “Çıtır Çıtır” başlığıyla, F&C Marka İletişimi tarafından Papağan Kuruyemiş için uyarlandı. Papağan Kuruyemiş, 42 saniyelik yeni reklam filmiyle, ürünlerinin verdiği keyfi, neşeyi, sunduğu lezzeti, tazeliği dile getiriyor ve çöp poşeti uygulamasıyla da çevre duyarlılığının altını çiziyor.
F&C Marka İletişimi müşterileri arasında, Modoko, Papağan Kuruyemiş, Düfa Boya, Sema Hastanesi, Entegre Harç, Kamer Holding, Beysu, Sina Enerji, Fizyorem, Donat Collection, Şah Inn Paradise, Gesad, Artwin Pencere, Erimez Kardağ Su ve Seray Mobilya yer alıyor.

Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.