23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PAYD “PROFESYONEL ANİMASYON YÖNETİCİLERİ DERNEĞİ’NİN ÜYELERİ, MUHTEŞEM BİR ORGANİZASYONLA BİR ARAYA GELDİ

PAYD yönetimi, üyeler ve Antalya’da faaliyet gösteren çok sayıda otel sahipleri ve otel animasyon yöneticilerinden oluşan yaklaşık 150 davetlinin katıldığı yemekli toplantı keyfi dolu dakikalara tanıklık etti

PAYD “Profesyonel Animasyon Yöneticileri Derneği’nin üyeleri, muhteşem bir organizasyonla bir araya geldi

30 Nisan 2019 Salı 22:39

TURİZMİN SESİ


Geçtiğimiz aylarda olağanüstü genel kurulla başkan seçilen Eren Güngör, açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Konuşmasında ileriye dönük hedef ve projelerinden bahseden Kurucu Başkan Güngör, “biz yalnızca birlikte hareket etmek istiyoruz. Derneğimiz yakın tarihte büyük projelere imzasını atacak. 1 ayda yeni 100 üye kazandık ve bu sayı çok yakın zamanda 250’ye çıkacaktır. Bize destek veren herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. Güngör konuşmasının ardından yeni üyelere plaketlerini taktim etti.

Hediye Yağmuru…
Geçtiğimiz aylarda derneğe özel hazırlanan dergiyle özçekim yapanlar arasında yapılan çekilişte Şanslı üyeye beş yıldızlı bir otelde 1 hafta tatil hediye edildi. Organizasyona katılan 100 yeni üye içinden yapılan çekilişte ise şanslı üyeye Güngör tarafından 500 TL’lik bir hediye çeki verildi. 

Kahkahalar Havada Uçuştu
150 animasyon yetkilisinin bir arada olduğu etkinlikte kahkahalar havada uçuştu. Bol sürpriz ve eğlencenin bir arada yaşandığı gece toplu fotoğraf çekimi ve pasta kesilmesiyle son buldu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.