22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PAZAR FASILLARI BAŞLADI

Kültür Bakanlığı Sanatçısı Erdem ÖZGEN yönetiminde, Erdem Özgen Türk Müziği korosu Güler Osmanlı Mutfağında gerçekleştirdiği performansla gönüllere ziyafet verdi

PAZAR FASILLARI BAŞLADI

12 Nisan 2009 / 22:41

TURİZMİN SESİ


Kadıköy – Hasanpaşa'da bulunan Güler Osmanlı Mutfağında Erdem ÖZGEN yönetimindeki “Erdem Özgen Türk Müziği Korosu” nun canlı performansında gelen misafirler Güler Osmanlı Mutfağının “Padişah Tatlısı” ve “Demirhindi Şerbeti” nin ardından yeni katılan lezzeti Şeker hastalığına faydalı olduğu bilinen “Kastamonu Eğşisi” de misafirlere tanıtılarak tadımı yapıldı.


Radyo Alaturka'daki Erdem ÖZGEN ile İstekleriniz programının Ana Sponsoru olan Güler Osmanlı Mutfağında programda hediye edilen imzalı ERDEM ÖZGEN Albümü hediye edildi.

Erdem Özgen,E&B Halkla ilişkiler sahibi Ebru Budak ile

Osmanlı Mutfağının birbirinden lezzetli 230'dan fazla tarife sahip Zeytinyağlı ve yemek çeşidinden her gün 13 çeşit yemeğin yapıldığı Güler Osmanlı Mutfağında özel bir sunum şekli olan “OSMANLI TABAĞI” ile bir tabakta 7 farklı lezzeti tadan sanat severler keyifli saatler geçirdiler.


KAPIDAN DÖNDÜLER
Rezervasyon yaptırmadan gelen sanat severler doluluğu gördükten sonra geri dönmek zorunda kaldılar. Bu durum karşısında yorum yapan sanatçı “ ERDEM ÖZGEN İLE İSTEKLERİNİZ PROGRAMINDA LÜTFEN REZERVASYON YAPTIRINIZ DİYORUM ÇÜNKÜ KARŞILAŞACAĞIMIZ İLGİNİN FARKINDAYIM BUNA RAĞMEN REZERVASYON YAPTIRMADAN DÖNENLER İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM.” Dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.