22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PEGASUS, YELKEN FEDERASYONU İŞBİRLİĞİ

Pegasus Hava Yolları, Türkiye Yelken Federasyonu işbirliği ile 2011 yılında dünyada ve Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Pegasus Türkiye Windsurf Ligi'nin 2. Ayak yarışları 1-3 Temmuz 2011 tarihlerinde Muğla'nın Datça ilçesinde gerçekleşecek

PEGASUS, YELKEN FEDERASYONU İŞBİRLİĞİ

29 Haziran 2011 / 18:38

TURİZMİN SESİ


Pegasus Hava Yolları, Türkiye Yelken Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Pegasus Windsurf Ligi 2. Ayak yarışları 1-3 Temmuz 2011 tarihlerinde Muğla'nın Datça ilçesinde gerçekleşecek. Havacılıktaki dinamizmini windsurfl'e birleştiren Pegasus Hava Yolları sponsorluğunda dünyada ilk kez hayata geçirilen Pegasus Windsurf Ligi'nde, Türkiye Şampiyonları belirleneceği Erkek, Kadın, Genç Erkek, Genç Bayan ve Master Erkek sınıflarında Çeşme Alaçatı'da Mayıs ayında gerçekleşen ilk ayak yarışlarına 55 erkek ve 17 kadın sporcu katıldı.

7 il ve 16 farklı kulubü temsilen 89 erkek 18 kadın ulusal sporcunun toplam 5 ayaklı Lig için kayıt yaptırdığı yarışlar 1-3 Temmuz tarihlerinde Datça'da devam ediyor. Erkekler ve Kadınlar olarak iki ayrı grup olarak yapılacak yarışlar sonunda herbir ayakta alınan puanlar lig sonunda toplanarak Türkiye Şampiyonları belirlenecek.

Birinci ayak yarışlarda alınan puanlar sonrası turnuvada son durum:
Erkekler kategorisinde Çeşme Yelken Klubü sporcusu Bora Kozanoğlu toplam 1.4 puanla 1. Sırada, Fenerbahçe Spor Klubü Yelken Şubesi sporcusu Ertuğrul İçingir 4 puanla 2., Arkas Spor Klubü sporcusu Enes Yılmazer ise 7 puanla 3.sırada konumlanmış durumda. Kadınlar kategorisinde ise Fenerbahçe Spor Kulubü Yelken Şubesi sporcusu Çağla Kubat 3.4 puanla 1., İzmir Ferdi sporcusu Lena Aylin Erdil 4.7 puanla 2. , Çeşmealtı Rüzgür Sörfü Kulubü sporcusu Dilara Uralp 3. Sırada konumlanmış durumda.
Pegasus Windsurf Lig Takvimi;
• 01 – 03 Temmuz Muğla Datça
• 15 – 17 Temmuz Çanakkale Gökçeada
• 19 – 21 Ağustos Edirne Erikli
• 09 – 11 Eylül Zonguldak Karadeniz Ereğlisi

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.