22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PERA’NIN İLK 5 YILDIZLI OTELİ

İstanbul’un kültür ve sanat merkezi ile iç içe bir konumda nefes kesici şehir ve liman manzarası bulunan otel, Pera bölgesinde açılan ilk uluslararası zincire ait 5 yıldızlı otel olma özelliğini taşıyor

PERA’NIN İLK 5 YILDIZLI OTELİ

07 Temmuz 2013 / 22:04


İstanbul’un gözbebeği Pera'nın ilk 5 yıldızlı oteli Radisson Blu Hotel, İstanbul Pera büyüleyici Haliç manzaralı odaları, %100 misafir memnuniyetini garanti eden uluslararası standartlardaki hizmet anlayışı, farklı konsepti ile dikkat çeken donanımlı toplantı odaları, Bali’li masaj terapistleri ile hizmet veren bölgenin en büyük  SPA ve fitness merkezi ve unutulmayacak lezzetler sunan restoranları ile İstanbul'un ruhunu yakından hissetmek isteyen misafirlerini bekliyor.İstanbul’un kültür ve sanat merkezi ile iç içe bir konumda nefes kesici şehir ve liman manzarası bulunan otel, Pera bölgesinde açılan ilk uluslararası zincire ait 5 yıldızlı otel olma özelliğini taşıyor.Genel Koordinatörlüğünü Serdar Alp Turan’ın yaptığı Radisson Blu Hotel İstanbul Pera’nın genel müdürlüğünü ise Okan Karadağ  yapıyor.
 
radisson-blu-hotel-,istanbul-pera,1.jpg
 
Radisson Blu Hotel İstanbul Pera’nın odaları tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor
Radisson Blu Hotel, İstanbul Pera’nın büyüleyici Haliç manzaralı odalarında ücretsiz kablolu/kablosuz internet bağlantısı, çay-kahve servisi için su ısıtıcı ya da kahve makinası, ütü ve ütü masası, SPA’ya ücretsiz giriş hakkı, kasa; business class odalarda ise ayrıca 2 parça ücretsiz ütü hizmeti bulunuyor.
 
radisson-blu-hotel-,istanbul-pera,3.jpg
 
Ünlü yönetmenler Radisson Blu Hotel Pera’da
İstanbul’da kalan işadamları için mükemmel bir seçim olan Radisson Blu Hotel Pera, çok amaçlı kullanılabilen ve “sinema” konseptiyle hazırlanmış 7 toplantı salonu ile konuklarının tüm beklentilerini karşılamaya hazır bulunuyor. Spielberg, Tarantino, Hitchcock, Fellini ve Coppola’nın isimlerini taşıyan odalar, Yes I Can! hizmet konsepti ile toplantı misafirlerinin beklentilerini yüksek tecrübeli çalışanlarıyla karşılıyor.
 
radisson-blu-hotel-,istanbul-pera,2-001.jpg
 
Vega Restaurant, Luna Lounge
Muhteşem Haliç manzaralı Vega Restaurant lezzetli, sağlıklı ve doyurucu menüsü ile misafirlerine Türk ve dünya mutfağının lezzetlerini sunuyor. Vega Restaurant’ın Executive Chef’liğini Ahmet Kartal üstleniyor. Pera bölgesinin 800 şişelik kavıyla en büyük kavına sahip Vega Restaurant misafirlerine yerli ve yabancı 150 çeşit şarap sunabiliyor. Dileyen misafirler ödüllü someliyenin tavsiyelerinden de yararlanabiliyor.Luna Lounge ise şehrin kültür-sanat noktalarına yakınlığı, şehir ve liman manzarası, aydınlık ve hoş ortamı ile gece-gündüz misafirlerine canlı piyano eşliğinde keyifli zamanlar sunuyor. 
 
radisson-blu-hotel-,istanbul-pera,32.jpg
 
Botanica Spa ile tazelenin…
Botanica Spa & Fitness Center masaj terapi odaları, buhar odası, sauna, Türk hamamı, jakuzi, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi gibi rahatlama ve sağlıklı yaşam alanlarını içinde barındırmasının yanı sıra, kişiye özel programların da dahil olduğu ayrıcalıklı hizmetler sunuyor. Şehrin merkezinde stresten arınmak, sağlıklı bir hayata adım atmak için Radisson Blu Hotel İstanbul Pera konuklarını bekliyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.