22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PESTGODAN ANATATAR TESLİM PROJE

Pestgo Elektronik Haşere Güvenlik Sistemleri Yetkilisi Niyazi Davran; istenildiği taktirde Türkiye'de fare popülasyonunun önüne geçilebileceğini söyledi.

PESTGODAN ANATATAR TESLİM PROJE

23 Nisan 2009 / 15:19

TURİZMİN SESİ


Hanta virüsü konusunda açıklama yapan Pestgo Elektronik Haşere Güvenlik Sistemi Yetkilisi Niyazi Davran;Son günlerde Karabük, Bartın ve Zonguldak bölgesinde pamuk farelerinin idrarından bulaşan Hanta virüsünden çok sayıda vatandaşın hastanelere kaldırılması konusunda bir değerlendirme yapan Pestgo Elektronik Haşere Güvenlik Sistemleri Yetkilisi Niyazi Davran; istenildiği taktirde Türkiye'de fare popülasyonunun önüne geçilebileceğini söyledi.

Hijyen ve sanitasyon kurallarının olmazsa olmazının en başta fare ve haşere girişlerini kesmek olduğuna dikkati çeken Niyazi Davran; “Biz PestGO olarak, haşere sayısını kontrol ederek azaltan değil fare, haşere sayısını sıfırda tutmak için kurulmuş bir firmayız” dedi. Türkiye'de yıllardır mekanlara kurdukları Pestgo Elektronik cihazlarnı ile fare, böcek girişini yasakladıklarını belirten Davran şunları söyledi: “10 yılda, 10 milyon metrekareden fazla iç ve dış alana fare, böcek, karınca, akrep ve yılan giriş yasağı koyduk.

www.pestgo.com.tr adresimizde referanslarımız incelenirse Tetrapak, Kayseri Şeker fabrikası, un fabrikaları, gıda tesisleri, hastaneler, home ofisler, villalar, bahçeler dahil pekçok kapalı ve açık alanı, fare ve böceklerden patentli özel teknolojimizle koruyoruz.

Elektrikle çalışan ve sözkonusu canlıları yaydığı ses dalgası ile mekana sokmayan ürünlerimiz sayesinde bizimle “Fare ve böceklere karşı güvenlik sözleşmesi” yapan firmalar, hastane, otel mutfağını tüketicisinden gizlemez. 24 saat tüketici denetimine açık tutar. Beş yıldızlı otel, mutfağında misafir ağırlamaktan çekinmez. Çünkü; kapısı kapanmayan bu yerler, PestGO teknolojisiyle fare ve böceklere 24 saat 365 gün kapalıdır.” Binaların inşaatı sırasında sıva altı ürünleri ile çözüm sunan Pestgo, mekana göre farklı boyutlarda ürünler sunarak anahtar teslimi projelere de imza atıyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.