22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PGS ROSE HOTELS GELENEKSEL KANO YARIŞI

Kemer'de bulunan PGS Rose Hotels 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği “Geleneksel Kano” yarışmasının bu yıl 6. sını gerçekleştirdi

PGS ROSE HOTELS GELENEKSEL KANO YARIŞI

31 Ağustos 2012 / 08:57

TURİZMİN SESİ-Halil Öncü - KEMER


Kano yarışı PGS Rose Hotels ve yakınında bulunan otellerde bulunan çok sayıda yerli ve yabacı turist tarafından da ilgi ile takip edildi. Yarışma öncesi ve sonrası Türk bayrakları sallandı ve sahilde hep bir ağızdan 10. Yıl marşı söylendi. Bu gurura yabancı misafirler de alkışlar ile eşlik ederken, geleneksel kano yarışına 10 takım katıldı.

kemer,-pgs-rose-hotels2.jpg

Oldukça heyecanlı geçen Kano yarışında otel personelinin yanı sıra esnaflardan oluşan bir takım ve otelde konaklayan misafir bir takımda yer aldı. Yarışta Ön büro, Kat Hizmetleri, Güvenlik, İnsan Kaynakları, Animasyon, iki tane teknik servis, muhasebe, Esnaf takımı ve bir de misafir takım yer aldı.


kemer,-pgs-rose-hotels1.jpg

Yarışmada birinciliği Kat Hizmetlerinden oluşan Ahmet Çetin- Selçuk Demirel alırken, ikinciliği Teknik Servis adına yarışan Gökhan Karaca-M. Serdar Okçu ve üçüncülüğü de muhasebe ekibinden Mumlani Açıkgöz ve İsmet Yüksel aldı.Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini 10.yıl marşı eşliğinde PGS Rose Hotels Genel Müdürü Hüseyin Çiçek verdi.
 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.