29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

PİKTORA VİDEO PRODÜKSİYON AJANSI SİZLERLE

Yaratıcı fikir oluşturma ve senaryo yazım aşamalarında Piktora Video Prodüksiyon Ajansı sizlerle

Piktora Video Prodüksiyon Ajansı Sizlerle

28 Mayıs 2021 Cuma 01:00

TURİZMİN SESİ


Yaratıcı fikir oluşturma ve senaryo yazım aşamalarından video prodüksiyon ve post prodüksiyon süreçlerine kadar tüm video yaratım sürecini yürüten bir video prodüksiyon ajansı olan Piktora, uzun yıllardır müşterileri için özgün, hedefe ulaştıran ve son teknoloji ile donatılmış tanıtım filmleri üretiyor.

Piktora Ajans Tanıtımı

Piktora Yapım, çok uzun yıllardır birlikte çalışan, çok sesli ve güçlü bir teknik ve yaratıcı ekipten oluşuyor. Motivasyon, enerji ve eğlenceyi çalışma hayatının bir parçası olarak kabul eden ve yaratıcılığın bu şekilde beslendiğini düşünen Piktora ekibi, sabahlara kadar süren çekim, kurgu, ses ve görüntü düzenlemeleri gibi süreçlerde de enerjik, meraklı ve özgün olma prensiplerini merkeze koyuyor. Piktora’yı diğer ajanslardan farklı kılan bir diğer önemli özellik ise yenilikçilik. Her zaman yeni fikirleri, yöntemleri ve teknolojileri araştıran, video yapım süreçlerine entegre eden ve ilerlemeyi odağına alan ajans, bu şekilde müşterilerine video prodüksiyon dünyasının son uygulamalarını sunmuş oluyor.

Piktora Ajans Hizmetleri

Piktora, video prodüksiyon alanında çok zengin bir hizmet ağını müşterileriyle buluşturuyor. Bu hizmet listesinin başında kurumsal tanıtım filmi kalemi geliyor. Bir organizasyonun, şirketin, derneğin veya benzer bir kuruluşun ya da ürün ya da hizmetin tanıtımını gerçekleştirmek amacıyla görsel ve işitsel öğelerle kurgulanan film çeşidi olan tanıtım filmi, müşterilerin kurumlarını hedef kitleye en doğru şekilde anlatabilmesini sağlamak ve hedeflenen satış ya da etkileşim dönüşümünü gerçekleştirmek açısından en etkili video araçlarından birini oluşturuyor. Piktora tanıtım filmleri fabrika tanıtım filmi, okul tanıtım filmi, üniversite tanıtım filmi, şirket tanıtım filmi, ürün tanıtım filmi, otel tanıtım filmi, hastane tanıtım filmi, reklam tanıtım filmi ve kısa tanıtım filmi gibi farklı türlerde çekilebiliyor. Bunun yanı sıra gerçek görsellerin yanı sıra grafik unsurların kullanıldığı animasyon tanıtım filmleri de oldukça ilgi görüyor.

Piktora Video Prodüksiyon Süreci

Piktora’da video süreci, müşteri tarafına tüm süreçleri titizlikle takip edecek ve ihtiyaçların eksiksiz karşılanmasında destek verecek bir proje yöneticisi atanması ile başlıyor. Bütçe belirleme ve onayı ve yaratıcı süreçten videonun final halinin teslimine kadar tüm süreçlerde aktif olarak yer alan proje yöneticisi belirleme sürecinin ardından söz konusu şirket ile ilgili tüm detaylara bakılan, hedeflerin, vizyon ve misyonun iyice belirlendiği araştırma süreci gelir. Bu sürecin ardından sırada yaratıcı bir senaryo yazım süreci vardır. Kreatif ekibin marka hedeflerine uygun olarak gerçekleştirdiği senaryo yazım sürecinde ana esas yaratıcı ve özgün olmaktır. Senaryo onayının ardından ise süreç video çekimi ve post prodüksiyon şeklinde devam eder. Video çekim gününde bir Piktora markası olan Kamera Fabrikası, son teknoloji ekipman gücüyle mümkün olan en iyi sonucu almak adına çalışır. Bu noktada ihtiyaçlara göre farklı işitsel ve görsel teknolojiler, efektler kullanılır ve entegre görüntüleme sistemleri ile görüntü zenginliği sağlanır.

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.