22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PİNKBERRY’DEN KIŞA ÖZEL LEZZET

Tüm dünyada “dondurulmuş yoğurt” denince ilk akla gelen marka Pinkberry’den kışa özel karamel lezzeti

PİNKBERRY’DEN KIŞA ÖZEL LEZZET

27 Ekim 2014 / 15:47

TURİZMİN SESİ

En taze ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan ve tüm dünyada tutkuyla tüketilen “dondurulmuş yoğurt” Pinkberry, karamel, çıtır krep parçaları ve karamel sosu ile benzersiz bir tad sunuyor. Kendine özgü aroması ile ahenk katan Karamel, Pinkberry’nin leziz dondurulmuş yoğurdu ile birleşiyor .Tatlı ve mayhoş tadıyla günün her saatinde tercih edilebilecek Pinkberry’nin, yağsız yoğurt ile sunduğu karamel lezzetini çıtır krep, sütlü ya da bitter çikolata, badem gibi lezzetlerin yanı sıra taze muz parçaları ve kuruyemiş ile de süsleyebilir, özelleştirebilirsiniz. 
 
karamel--lezzeti,-pinkberry,2.jpg
 
Orijinal Pinkberry’nin yanısıra; çikolata, nar, çilek gibi çeşitleri de bulunan Pinkberry’nizi  ananas,kivi, çilek, böğürtlen  gibi taze meyveler, çikolatalar, gevrekler, kuruyemiş çeşitleri, %100 saf nar suyu, İtalyan karamel, saf bal ve doğal pekmez gibi 30’dan fazla ek lezzet ile de kişiselleştirebilirsiniz. 
Yoğurttan gelen canlı ve aktif kültürleri de bulunduran Pinkberry lezzetleri, yüksek fruktozlu mısır şurubu, yapay tatlandırıcı ve renklendirici içermiyor. Pinkberry ile serinlemeye ve iyi hissetmeye “karamel” ile devam 
 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.