22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PLUS KİTCHEN İLE MASLAK’TA SAĞLIKLI YAŞAM

Doğal bir yaşam tarzı sunan, hem lezzetli hem de sağlıklı yeme içme alternatifleri sağlayan Plus Kitchen, Maslak bölgesindeki Maslakno/1 plaza ile anlaştı

Plus Kitchen ile Maslak’ta Sağlıklı Yaşam

23 Haziran 2014 / 10:17


Sağlıklı ve doğal yiyecekler konseptiyle zengin bir menüye sahip olan Plus Kitchen, her bir sebzeyi ve meyveyi taze dalından kopartarak mutfağına getiriyor. Kullandığı her malzemenin organik olmasına özen gösteren Plus Kitchen, aynı zamanda ürünlerini de cam kaplarda ve şişelerde, ahşap servis araçlarıyla sunuyor. 

plus-kitchen,-maslakno-1-ofis-plaza-,kockaya-holding-,-altinbas-,-saral-sirketler-grubu,2.jpg
 
Türk ve dünya mutfaklarından lezzetleri, organik ve doğal ürünlerle, kalori hesaplarıyla hazırlayıp sunan Plus Kitchen, bu özelliğiyle herkes için leziz seçeneklere sahip. Plus Kitchen, diyet yapan, detoks programı uygulayan ve sağlıklı yaşamı benimsemiş beyaz yakalılarla Temmuz sonunda Maslakno/1 ofis plazada buluşacak. 
 
plus-kitchen,-maslakno-1-ofis-plaza-,kockaya-holding-,-altinbas-,-saral-sirketler-grubu,5.jpg
 
Maslakno/1 ofis plaza, plaza çalışanları için sağladığı imkanlara her gün bir yenisini ekliyor.  Doğal yaşam kültüründen esinlenerek, çevresine duyarlı, sağlıklı yemek ve içmek isteyenler için farklı konseptler yaratan Plus Kitcen markası da Maslakno/1’in ayrıcalıklı konumundan faydalanacak firmalar arasında yer alacak.Plus Kitchen’ın menüsünde, tamamı doğal malzemeler ile hazırlanan atıştırmalık, çorba, kahvaltı, meze, salata, tost, wrap, tatlı ve soğuk-sıcak içecekler yer alıyor. Arsa sahibi Koçkaya Holding ile Altınbaş ve Saral Şirketler grubunun birlikteliği ile ortaya çıkan başarılı proje, ana arterlere trafiksiz ulaşımı sebebiyle öncelikli tercih sebebi oluyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.