22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

POLAT HOTEL’DE HAVUZ SEZONU AÇILDI

İstanbul'daki beş yıldızlı oteller arasında en büyük havuza sahip Polat Renaissance İstanbul Hotel'de Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasına karşı yüzmeye ne dersiniz?

POLAT HOTEL’DE HAVUZ SEZONU AÇILDI

26 Mayıs 2010 / 13:32

TURİZMİN SESİ
Güneşin bütün hünerini gösterip sıcaklığını hissettirdiği bu güzel yaz mevsiminde, Marmara'nın mavi sularına bakıp “keşke” ile başlayan cümleler kuruyorsanız size bir önerimiz var. İstanbul'daki beş yıldızlı oteller arasında en büyük havuza sahip Polat Renaissance İstanbul Hotel'de Marmara Denizi'nin eşsiz manzarasına karşı yüzmeye ne dersiniz?

Yorgunluğunuz güneşin tatlı sıcaklığında eriyip giderken, serin sularda zindelik kazanacak, zengin barbekü büfesinin eşsiz lezzetlerini tatma fırsatını yakalayacaksınız. Yazın sıcağını keyifle geçirebileceğiniz bu aktiviteden ister günlük, ister üye olarak tüm yaz boyunca faydalanabilir, Polat Renaissance ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Özel barbekü büfesi, hafif yiyeceklerden oluşan alakart menüsü, soğuk içecek alternatifleri ve havuzun muhteşem güzelliği ile unutulmaz bir yaz sizleri bekliyor.

Havuzun hafta içi giriş ücreti 60 TL, hafta sonu 80 TL, hafta içi bayanlara %20 indirim uygulanıyor.
Bilgi için : 0212 414 18 00 / 2730
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.