06 Ekim 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PRIVATE BANKING GOLF TURNUVASI

Sezonun en çekişmeli turnuvalarından Yapı Kredi Private Banking Golf Turnuvası, büyük bir heyecana sahne oldu

PRIVATE BANKING GOLF TURNUVASI

31 Mayıs 2011 / 22:56

TURİZMİN SESİ


Beyhan Benardete, Erol İslamoğlu, Esra Demirsoy, Fehmi Zorlu, Kıvanç Oktay, Mustafa Koç, Raif Bilir, Salih Başağa, Serra Tokar, Uğur Ekşioğlu, Zeki Koen'in aralarında bulunduğu ve 198 golfçünün katıldığı Yapı Kredi Private Banking Golf Turnuvası'nda erkekler üç, bayanlar iki kategoride yarıştı.

İstanbul Golf Kulübü'nde düzenlenen turnuvada, sahayı toplam 70 vuruşla tamamlayan Ediz Kemaloğlu erkeklerde, 71 vuruşla tamamlayan Beyhan Benardete de bayanlarda gross birincileri oldular. Yapı Kredi Private Banking Golf Kupası'nda erkekler A kategorisinde birinci olan Ahmet Küçük'ün ardından, Bertan Gürkan ikinci, Fehmi Zorlu ise üçüncü sırayı aldı. Erkekler B kategorisinde Bekir Şerbetçioğlu, Osman Esen, Haluk Kutal; C kategorisinde Ömer Faruk Kutun, Murat Kader, Ahmet Nogaylaroğlu dereceye giren diğer golfçüler oldu.

Bayanlar A kategorisinde ilk sırayı alan İlkin Durukan'ın ardından, ikinci Beyhan Benardete, üçüncü Şefika Kırçuval oldu. Bayanlar B kategorisinde ise Nesrin Sarıoğlu, Elif Kırçuval ve Venüs Colamarıno, Yapı Kredi Private Banking Golf Turnuvası'nda dereceye girdi. Junior kategorisinde Kerem Özdemir birincilik kupasını kazanırken, Osman Emre Aytekin ikinci, Deniz Özdoğan da turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Senior kategorisinde Uğur Ekşioğlu'nun kupayı aldığı turnuvada, bayrağa en yakın vuruşu Mehmet Büyükfırat gerçekleştirirken, ikinci vuruşta bayrağa en çok yaklaşan golfçü ise Mehmet Dora oldu. Turnuvada en uzun vuruşu bayanlarda Özlem Ispartalıgil erkeklerde ise Raif Bilir yaptı. Gross birincilerinin kupalarının Mustafa Koç tarafından verildiği Yapı Kredi Private Banking Golf Turnuvası'nda, diğer ödüller Yapı Kredi Private Banking Genel Müdür Yardımcısı Mert Yazıcıoğlu tarafından takdim edildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.