29 Mart 2024
  • İzmir14°C
  • İstanbul14°C
  • Antalya11°C
  • Ankara11°C

PROFESYONEL TERAPİSTLER SİZİ BEKLİYOR

Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare’de Dinlendirici Bir Deneyim: Purple Journey SPA Week

Profesyonel terapistler sizi bekliyor

17 Ekim 2022 Pazartesi 10:54

TURİZMİN SESİ


Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare, rahatlatıcı spa’sı Sueno Exclusive Wellness & SPA’da misafirlerine eşsiz bir deneyim sunuyor: Purple Journey Spa Week. Lavantanın yenileyici ve dinlendirici etkisiyle, ruhsal ve bedensel yolculuğa çıkaran etkinlik, 24-31 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Sağlık ve yenilenme ritüelleri herkes için önemlidir. Bu ritüeller, zihnen ve bedenen bir yenilenme ve rahatlama etkisi yaratıyor. Konforlu dizayna sahip bir mekanda, profesyonel terapistler eşliğinde dinlendirici ve tazeleyici bir masaja kimse hayır demek istemez. Dinginleştirici etkisiyle ön plana çıkan lavanta ise masaj ve meditasyon seanslarının bir numaralı eşlikçisi. Sueno Exclusive Wellness & SPA, tüm bunları ön planda tutarak Ekim ayının son haftası çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Lavanta konseptiyle öne çıkan Purple Journey Spa Week, bu muhteşem bitkinin rahatlatıcı etkisinden ve renginden ilhamla hazırlandı. Ruhen ve bedenen yenilenmek isteyenler için dingin bir atmosferde, özel bir etkinlik hazırlayan Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare, sağlığın bütünsel bir yaklaşımla ele alınması gerektiğine inanıyor.

Purple Journey Spa Week’te, profesyonel terapistler eşliğinde masaj ve aromaterapi seansları yapılırken lavanta yağının gücünden faydalanılacak. Spa deneyiminin vitamin bar ikramlarıyla pekiştirileceği özel etkinlikte, yine lavantadan ilhamla hazırlanan mor sağlıklı içecekler ve lezzetli atıştırmalıklar sunulacak. Vücudu dinginleştirmenin ötesinde ruha da iyi gelecek aktivitelerle zenginleştirilen programda, arp ve yan flüt dinletisiyle misafirlere unutulmaz bir deneyim vadediliyor. Otel ayrıca, misafirlere vereceği, konsepte özel minik hediyelerle lavanta esintisini evlerine götürmelerini sağlıyor. Ruhen ve bedenen dinlenmek ve yenilenmek isteyen misafirler 24-31 Ekim tarihleri arasında Purple Journey Spa Week’e katılabilirler. Misafirler bu tarihler arasında Sueno Exclusive Wellness & SPA’da alacakları tüm bakımlarda %10 indirim hakkı kazanacaklar.

Konforlu ve ferah atmosferiyle öne çıkan Sueno Exclusive Wellness & SPA, 2.500 metrekarelik bir alan üzerine kurulu. Palmiye ağaçlarıyla çevrelenmiş açık havuz manzaralı fitness merkezinde, ister profesyonel spor eğitmenlerle spor yapabilir, ister özel stüdyoda bireysel dersler alabilirsiniz. Spor salonu, kardiyo alanı, spinning ve pilates için özel bir stüdyonun bulunduğu otelde, sağlıklı bir yaşam için hayatınıza değer katmanız mümkün. Sueno Exclusive Wellness & SPA ayrıca, yenilenen terapi masajları ve geleneksel Türk hamamı hizmetiyle misafirlerini otantik bir yolculuğa çıkarıyor.

Marmara Denizi’ne sıfır noktasında muhteşem manzarasıyla tarihi yarımadanın batısında konumlanan Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare, 16 Standart Oda, 30 Standart Balkonlu Oda, 61 Premium Oda, 24 Süit Oda ve bir adet Kral Dairesi olmak üzere toplamda 133 oda ile lüks bir deneyim sunuyor. Misafir konforu ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dizayn edilen odalar, şıklığıyla da öne çıkıyor. Otelin tüm odalarında ütü ve ütü masası, tartı, kahve ve çay seti, üst düzey odalarda ise espresso makinesi gibi modern ek hizmetler sunuluyor. Tüm misafirler için ayrıca ücretsiz hızlı internet de sunuluyor. Şehrin merkezinde, toplu taşıma araçlarıyla kısa sürede ulaşılabilen Radisson Blu Hotel İstanbul Ottomare, etkinlik ve toplantılar için de muhteşem fırsatlar sunuyor. En son teknolojiyle donatılan ve tamamı gün ışığı alan 4 toplantı salonunda toplamda 100 konuk ağırlamak mümkün. Hem iş hem de tatil amaçlı seyahat edenler için eşsiz deneyimler sunan otel, Marmara Denizi’nin ışıltılı ve nefes kesen manzarasıyla da büyülüyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.