22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PROJELERİMİZLE BODRUM KAZANACAK

Bodrum - Turizm kökenli ve Bodrum Tanıtma Vakfı Başkanı (Boytav), Ortakent -Yahşi eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon 29 Mart yerel seçimleri sonunda Bodrum Belediye başkanlığını DP adayı olarak kazandı

PROJELERİMİZLE BODRUM KAZANACAK

01 Nisan 2009 / 09:00

TURİZMİN SESİ
Seçimleri kazanmasından sonra Neyzen Tevfik Caddesi üzerinde mülkiyeti ailesine ait olan ve seçim ofisi olarak kullandığı Yağhane Restoran 'da yaptığı konuşmada Bodrum turizmi için umut ışıkları müjdeledi. Kocadon " Belediye Meclis üyeliğinde 9 üyenin CHP, 6 üyenin ise DP' li olmasının kendisi için hiç bir sorun yaratmayacağını, seçilenlerin Bodrum için birlikte çalışacaklarına inandığını" belirtti.

Turizm ve kent yaşamı için aşırı yapılaşmanın önüne geçilmesi gerektiğini vurgulayan Kocadon, Bodrum'un tarihini, kültürünü ön plana çıkaracak projelere açık olduğunu, aşırı yapılaşmayla Bodrum silüetinin yeterince bozulduğunu artık Bodrum'da inşaat ruhsatı almanın kolay olmayacağını söyledi.

Kocadon;Bodrum'un büyük şehir mantığı ile yönetileceğini, belde belediyeleri ile de işbirliği yaparak belediyeler birliğini daha aktif hale getireceğini açıkladı.Turizm sezonunun başlamak üzere olduğunu belirten Mehmet Kocadon " Önümüzdeki günlerde çok hızlı olarak Bodrum'u turizm sezonuna hazır hale getireceğiz. Trafiği ve yollarımızı düzelteceğiz. Turizm sezonu içinde ise projeler üretip sezon içinde ve sonrasında değerlendirmelerimiz sonucu çalışmalarımızı hayata geçireceğiz" dedi.

Ankara projelerimize hayır demez Bodrum Belediyesi'nin elinden planlama yetkisinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca alındığını, buna kendisinin itiraz edip davayı kazandığını hatırlatan Kocadon; "Bodrum ve Bodrum'luların hiç bir projesi yürümüyor.

Turizm Bakanı benim dava açarak hata yaptığımı söyledi, bu seçim süresince dile getirilen bir söylemdir. Önemli olan projeleri Ankara'nın önüne götürdüğümüzde geri çevrilmeyeceğine inanıyorum. Sonuçta elle tutulur, mantıklı projeleri Bodrum'a kazandırmak hepimizin görevi. Bu projeleri Ankara geri çevirmeyecektir" şeklinde görüşlerini açıkladı.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.