22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PRONTO TOUR’UN 25. YILINA TANIKLIK EDEN MARKA İLETİŞİM DANIŞMANI İRİS CINGI’DAN ANLAMLI KONUŞMA

İris CINGI; “PRONTO TOUR'un 25 yıllık yolculuğuna kurulduğu ilk gününden bu yana tanık olan biri olarak davet edilmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek 25 yılı gururla anlattı

Pronto Tour’un 25. yılına tanıklık eden Marka İletişim Danışmanı İris Cıngı’dan anlamlı konuşma

13 Nisan 2019 Cumartesi 19:14

TURİZMİN SESİ


Ben burada Türkiye’nin yaratmış olduğu bir markanın 25 yılına tanıklık etmiş biri olarak Pronto Turizm’in değerli ve güçlü ekibiyle birlikte 25. yıl pastasını kesmekten büyük onur duydum. Türkiye’nin en dinamik ve marka sirkülasyonu en yüksek sektöründe tam ÇEYREK ASIR’dır bu sektöre aralıksız kaliteli hizmet eden acente bulmak oldukça zordur. Pronto Tour, tam 25 yıl boyunca sektörün gelişimine yönelik yeni projeler üreten ve yaptığı işlerle sektörde fark yaratan projelerin mimarıdır. Acentecilik tarihinde salt fiyatla rekabet etmek yerine marka konumlaması, imaj ve itibara yönelik iletişim çalışmalarının önemini ilk farkeden ve uygulayan öncü acentelerden bir tanesidir. Bugün geçmiş 25 yıla bakıldığında varlığını büyüyerek devam ettiren acente sayısı çok azdır. Bu sektörün birçok sektörden ayrıştıran en belirgin özelliği gerek insan sirkülasyonu gerekse yeni kurulan, kapatılan firma sirkülasyonu en yüksek sektördür. Son 25 yılda yüzlerce firma ya kapanmış, el değiştirmiştir ya da ortadan kaybolmuşlardır. Böyle yüzlerce sayıyla farklılık gösteren başka bir sektör daha asla bulamazsınız.

-pronto-tour,iris-cingi.png

Özellikle internetin gelişimiyle birlikte rekabetin zorlaştığı bu sektörde bugün hala yaptığı işlerle adından söz ettiren PRONTO TURİZM'in 25. yılında güçlü ekibi ve değerli basın mensuplarıyla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Doğrudan turizmin içinde olmamakla beraber sektörle olan yaklaşık çeyrek asırlık ilişkimde PRONTO hep var oldu. Ekonominin gerek Türkiye’de gerekse dünyada bile büyümekte zorlandığı bu dönemde yapmış olduğu tüm yenilikçi hamleleri eminim ilerki yıllarda da PRONTO TURİZM'i hak ettiği yerlere hızlıca taşıyacaktır.

Acenteler turizm sektörünün göz bebeğidir. Büyümek için öncelikle sektörün ve tüketicinin ihtiyaçlarını ilk tespit eden ve cesur girişimlerde bulunanlar daima acentelerimizdir. Teknolojinin gelişimi hemen hemen dünyadaki bütün aracı şirketler için tehdit oluşturdu. Hiç kimseye kendisinin doğrudan satın alabileceği bir ürünü başka bir aracı şirket yoluyla kolay kolay satamazsınız. Öyleyse yapılacak en önemli şey insana dokunan ve kaliteli işler üretmenizdir. İşte PRONTO TURİZM tam da bunu yaptı.. İNSANA DOKUNDU.

Sektörün kendi mevcut dinamizminin aksine marka firma üretmekte oldukça yavaş büyüyen bu zorlu sektörde, PRONTO TURİZM gibi trendleri belirleyen güçlü bir markanın sektöre kazanımı,varlığı ve katkıları gerçekten alkışlarınıza değerdir. Böyle bir sektörde çeyrek asır boyunca varlığını sürdürmek ve burada gelecek 25 yılı konuşmak çok heyecan verici. Benim için, sektör için ve Türkiye için çok değerli. Pronto Turizm ve ekibini gönülden kutluyorum” dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.