22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

PROTEL,ROADSHOW DÜZENLİYOR

Konuk ağırlama endüstrisinin lider iş çözümleri sağlayıcısı PROTEL, düzenlediği roadshow kapsamında Antalya, İzmir ve İstanbul'da otel yöneticileri ile bir araya gelerek otel yönetim sistemleri ve teknolojilerindeki son gelişmeleri paylaşacak

PROTEL,ROADSHOW DÜZENLİYOR

12 Mart 2012 / 08:25

TURİZMİN SESİ


Konuk ağırlama endüstrisinin lider iş çözümleri sağlayıcısı PROTEL, Türkiye'nin önemli turizm illerinde otel yöneticileriyle buluşmak üzere bir roadshow düzenliyor. PROTEL bu toplantılarla otel yönetim sistemleri ve teknolojilerindeki son gelişmeleri turizm sektörü yöneticileriyle paylaşmayı hedefliyor. Toplantılar, 14 Mart – 11 Nisan tarihleri arasında Antalya, İzmir ve İstanbul'da gerçekleşecek. PROTEL olarak 22 yıldır sektöre yeni ufuklar açma vizyonuyla çalıştıklarını belirten Protel Yönetim Kurulu Başkanı Metin Arghan; “Konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği yazılım ve donanım çözümlerini, üzerine Türkiye'de geliştirdiğimiz katma değeri de ekleyip sunuyoruz.

Sunduğumuz teknolojik ve sektörel gelişime açık ürünler ile işletmelerin yaşamı kolaylaştırıp verimliliğini artırırken, sektörün de standardını yükseltmek önceliklerimiz arasında. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz roadshow aracılığıyla otel yöneticileriyle bir araya gelerek sektördeki gelişmeleri aktarıp, geliştirelen yeni çözümlerin iş süreçlerine sağlayacağı faydaları anlatacağız” dedi. Protel yetkilileri otel yöneticilerine, otel yönetim sisteminin en yeni özellikleriyle işletmelere sağlayacağı faydaları anlatacak. Ek olarak katılımcılara; mobil yönetim ve raporlama uygulamaları, sosyal medya entegrasyonu, online pazarlama entegrasyonları ile fark yaratma, online satış kanallarının yönetimi ve geleceğin teknolojileri, merkezi pazarlama yönetimi ile daha fazla görünürlük, merkezi veri kullanımı ile etkin kampanya yönetimi hakkında da bilgilendirecek.

Roadshow Programı:
14 Mart, Çarşamba Antalya, Belek
15 Mart, Perşembe Antalya, Merkez
4 Nisan, Çarşamba İzmir, Merkez
5 Nisan, Perşembe İzmir, Çeşme
11 Nisan, Çarşamba İstanbul

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.