22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RADİSSON BLU HOTEL KAYSERİ’YE SATIŞ MÜDÜRÜ OLARAK SÜMERYA KARACA ATANDI 

Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Tanıtım ve Satış Yönetimi  Sümerya Karaca‘ya Emanet 

Radisson Blu Hotel Kayseri’ye Satış Müdürü Olarak SÜMERYA KARACA Atandı 

02 Mart 2021 Salı 21:01

TURİZMİN SESİ


Kayseri’nin Merkezinde bulunan Radisson Blu Hotel Kayseri 244 odası ile 5 yıldızlı tesiste konaklamanın keyfine varın. Kayseri’nin en sevilen yemeklerini tadabileceğiniz açık ve kapalı iki tane restoranı, özenle dekore edilmiş kafesi ve barıyla hizmet veren Radisson Blu Hotel Kayseri, merkezi konumuyla hem iş seyahatleri hem de tatil konaklamaları için tercih ediliyor.

radisson-blu-hotel-kayserisumerya-karaca-001.jpg

Kayseri’nin büyük iş ve alışveriş merkezlerine yakın olan otelde ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, 6 yaş altı çocuk havuzu, tam donanımlı SPA, sauna, hamam, masaj odaları ve spor salonundan faydalanabilirsiniz.

radisson-blu-hotel-kayserisumerya-karaca-003.jpg

Otelin iş toplantıları, kongre ve konferanslar için kullanılan, en son teknolojiyle donatılmış 7 toplantı odası ve geniş bir konferans salonu da bulunuyor.

radisson-blu-hotel-kayserisumerya-karaca-002.jpg

Radisson Blu Hotel Kayseri, Kayseri merkezinde, Hunat Hatun Camisi ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde ve Sahabiye Medresesi ile 11 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Kent ve Mimar Sinan Müzesi ile 4,3 km ve Erciyes Üniversitesi ile 4,7 km mesafesinde bulunmaktadır.

radisson-blu-hotel-kayserisumerya-karaca.jpg

Hollanda doğumlu Sümerya Karaca Radisson Blu Hotel Kayseri’nin Tanıtım ve Satış Yönetimi  görevini üstlendi. Zadkin College Turizm İşletmeciliği mezunu olan Karaca, eğitiminin devam ettiği sürelerde Rotterdam Hilton Grubu’nda görev aldıktan sonra dil eğitimini daha da geliştirmek adına ilk olarak Londra, ardından da İspanya’nın sahil kasabası Las Rosas lokasyonundaki otelde görev almıştır. Flemenkçe ve İngilizce dillerine hakimiyeti ve sektör tecrübeleri ile Türkiye’de Artaş Holding bünyesinde yer alan Radisson Blu Hotel Kayseri ve  Radisson Blu Erciyes Mountain Hotel’in Tanıtım ve Satış yönetiminde  çalışmaktadır. Acenta dostlarıyla bağlantılarını güçlü bir şekilde sürdüren Karaca, otel konaklamalarında misafirlerinin konforu önceliğidir. Seyahat etmeyi seven Sümerya KARACA pandemi normallerinden sonra 2021 yılında daha güçlü atılımların olacağının altını çizdi.

RADISSON BLU HOTEL, KAYSERİ

radisson-blu-hotel-kayserisumerya-karaca-004.jpgRadisson Blu Hotel, Kayseri Kaleiçi ile yakın konumda bulunuyor. Radisson Blu Hotel Kayseri 5 yıldızlı avantajlarıyla Kayseri Saat Kulesi ve Kayseri Etnoğrafya Müzesi yakınındadır. Radisson Blu Hotel, Kayseri Havaalanına 5,6 km Şehir merkezindedir. Kapadokya’ya 68 km. Erciyes Kayak Merkezi’ne ise 25km. uzaklıktadır.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.