22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

Orange Cruises, Costa Cruises tarafından 2011'in bölgesinde en iyi satış yapan acenta ödülünü aldı

RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKTI

16 Mayıs 2012 / 22:25

TURİZMİN SESİ-HANDE KURT
HABER MERKEZİ-Ana merkezi Malta'da bulunan uluslar arası cruise uzmanı turizm şirketi Orange Cruises, Costa Cruises tarafından 2011'in bölgesinde en iyi satış yapan acenta ödülünü aldı. Orta Avrupa, Afrika, Ortadoğu ve Hindistan'ı içine alan bölgede diğer tüm rakiplerini geride bırakan Orange Cruise, Malta, Türkiye, Kıbrıs ve Ukrayna ofislerinin satış başarısı ile geçen sene almış olduğu ödülü bu sene de pekiştirmiş oldu.

10 Mayıs tarihinde Costa Cruises şirketinin suya inen yeni gemisi Costa Fascinosa'da düzenlenen gala töreninde hazır bulunan Orange Cruises idari yöneticisi Martin Degiorgio ödülü Costa Cruises bölge müdürü Dario Rustico ve Costa Cruises ticari pazarlama iletişim başkan yardımcısı Fabrizia Greppi'den aldı. Orange Cruises idari yöneticisi Martin Degiorgio geçen sene de alınan bu ödülün bu sene de tekrarlanmasında emeği geçen Malta, Türkiye, Kıbrıs ve Ukrayna ofislerine teşekkür ederek aynı başarının önümüzdeki sene de tekrarlanması için çok çalışacaklarını belirtti.

Orange Cruises Türkiye müdürü Tolga Ünalsın da bu ödülün alınmasında kendilerinin de payı olmalarından dolayı gururlandıklarını ve Türkiye'de kendilerine destek olan tüm acentalara teşekkür ederek, hizmet kalitelerini daha da arttırarak Türkiye adına kendilerine düşen payı daha da üst seviyeye çıkartmak istediklerini belirtti. Çalışanlarının konularında daha uzmanlaşması için merkez ofisin eğitime önem verdiğine de değinen Tolga Ünalsın, bu konuda sene içinde tüm çalışanların sırayla hem gemide hem de merkezde eğitim aldıklarını da sözlerine ekledi.
Malta, Türkiye, İngiltere, Rusya, Ukrayna, Kıbrıs ve Tunus'ta faaliyet gösteren Orange Cruises önümüzdeki sene de yeni ülke ofisleri açma konusunda çalışmalarını sürdürmektedir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.