22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RAMADA OTEL YÖNETİM KADROSU EĞİTİMDE

İlbak Holding bünyesinde bulunan Ramada Plaza Tekstilkent, 23-25 Nisan tarihleri arasında Wyndham Worldwide Eğitimleri çerçevesinde, Türkiye ve Dünya’dan birçok Ramada Otel yöneticisini ağırladı

RAMADA OTEL YÖNETİM KADROSU EĞİTİMDE

25 Nisan 2013 / 14:00

TURİZMİN SESİ


Ramada Plaza Tekstilkent, Wyndham Oteller Grubu tarafından düzenlenen ‘Wyndham Worldwide Eğitimleri kapsamında, Türkiye’de ve Dünyada Ramada Otelleri bünyesinde görev yapan üst düzey yöneticileri ağırladı. Uluslararası arenada yer alan Ramada Otelleri’nden çok sayıda üst düzey yöneticiyi buluşturan ‘Wyndham Worldwide Eğitimleri’ 23 – 25 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Ramada Plaza Otelleri’nin yetkililerini ortak bir platformda buluşturarak rezervasyondan satışa pek çok farklı başlık hakkında güncel bilgileri aktarmayı hedefleyen eğitimler, Wyndham Worldwide Eğitmeni Susanne Unger tarafından verildi.
 
Ramada Plaza Teksilkent Genel Müdürü Hüseyin Dikmen, Wyndham Worldwide Eğitimi’ne ilişkin olarak, “Tüm Türkiye’den ve Dünya’dan çeşitli Ramada Otelleri’nden gelen yöneticileri otelimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Wyndham Worldwide’ın bu eğitim için Ramada Plaza Tekstilkent Oteli’ni seçmesi, konumu ve iş oteli konseptimiz ile sektörde hızla üst sıralarda yer bulduğumuzun bir göstergesidir. Wyndham ailesine yeni katılan Ramada Plaza Tekstilkent olarak bu eğitim için ev sahibi seçilmemiz mutluluk vericidir” dedi. 
 
Wydham Worldwide Eğitimi’nin hem güncel bilgilerin alınması hem de Ramada Plaza Otelleri’nin entegre iş modeli merkezli iletişim ağının artırılması açısından çok önemli olduğuna vurgu yapan Dikmen, burada alınan eğitimin hizmet odaklı efektif sonuçların daha hızlı yakalanması açısından da ayrıca önemli olduğuna işaret etti. 
 
İlbak Holding tarafından işletilen Ramada Plaza Tekstilkent’in ev sahipliğinde yapılan Wyndham Worldwide Eğitimi, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum’un yanı sıra dünyadan Romanya ve Ürdün’den otel yetkililerin katılımlarıyla gerçekleşti. Rezervasyon Yönetimi, Wyndham Ödüllendirme Sistemi, Teklif Talebi ve Lanyo Go Leads Modülü ana başlıklarında gerçekleşen 3 günlük eğitim kapsamında, ödüllendirme sistemlerinden rezervasyonlarla ilgili güncel bilgilere, satışa yönelik çalışmalardan yeni pazarlarda görünürlüğü artırmak adına daha etkin sistemlerin kullanılmasına ve zaman yönetimi ile gelir stratejilerinin başarısını izlemek için raporların kullanımına kadar kapsamlı eğitimler verildi.
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.