22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RAMADA PLAZA YAZA MERHABA DEDİ

İlbak Holding bünyesinde bulunan Ramada Plaza Tekstilkent Otel, seyahat acente temsilcilerini ve birçok özel misafirini açık havuz partisi ile ağırladı

RAMADA PLAZA YAZA MERHABA DEDİ

20 Haziran 2013 / 10:12

TURİZMİN SESİ

Attila Güvenç
İstanbul(Anayurt)- Ramada Plaza Tekstilkent Otel'in “Yaza Merhaba” partisinde birçok özel misafir ve seyahat acente temsilcileri bir araya geldi. Trio müzik eşliğinde başlayan partide keyifli dakikalar geçiren misafirler, House Keeping Müdürü Nilay Özdemir eşliğinde Wellness Center&SPA merkezini de gezerek hizmetler hakkında bilgiler aldı. 
 
Ramada Plaza Teksilkent Genel Müdürü Hüseyin Dikmen, Wellness Center&SPA merkezinin özellikle Tekstilkent ve Giyimkent lokasyonunda bulunması ve birçok şirket ile plazanın SPA merkezini tercih etmesinin çok önemli. Günlük hayatın stresinden uzaklaşıp rahatlamak ve daha sağlıklı hissetmek için herkesi Ramada Plaza Tekstilkent Wellness Center&SPA merkezine bekliyoruz” dedi. İstanbul Tekstilkent'te Mart ayında açılışı yapılan  iş toplantıları için ideal bir merkez olarak tasarlanan Ramada Plaza Tekstilkent, Atatürk Havalimanı’na yakınlığı ve  farklı toplantı salonu seçenekleri ile de yüksek kalitede bir hizmet sunuyor. 
 
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.