23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RAMADAN IN İSTANBUL

Kültürel ve tarihi zenginliği ile dikkat çeken İstanbul’u Ramazan ayında da cazibe merkezi haline getiren “Ramadan in İstanbul” - “İstanbul’da Ramazan” projesi ay boyunca büyük ilgi çeken etkinlikleriyle sürüyor

RAMADAN IN İSTANBUL

09 Ağustos 2012 / 21:33

TURİZMİN SESİ


Ramazan ayında İstanbul’a olan ilgiyi artırmak ve İstanbul’un tarihi, kültürel ve manevi değerlerini ön plana çıkartarak yabancı ziyaretçi sayısında artış sağlamak amacıyla bu yıl ilk kez düzenlenen “Ramadan in İstanbul”-“İstanbul’da Ramazan” projesi, İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Ramazan Ayı Özel Konseri ile devam ediyor.

Kültürel ve tarihi zenginliği ile dikkat çeken İstanbul’u Ramazan ayında da cazibe merkezi haline getiren “Ramadan in İstanbul” - “İstanbul’da Ramazan” projesi ay boyunca büyük ilgi çeken etkinlikleriyle sürüyor. Proje kapsamında 11 Ağustos 2012 Cumartesi akşamı gerçekleşecek “İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası Ramazan Ayı Özel Konseri” iftar sonrası  izleyicilere hoş bir zaman geçirme fırsatı sunacak.

Caddebostan Sahili’nde 21:30’da başlayacak olan konseri ünlü şef Antonio Pirolli yönetecek. Solistler Bandoneon Tolga Salman, Soprano Birgül Su Ariç ve Tenor Aydın Uştuk’un sahne alacağı konser halka açık ve ücretsiz olacak.

www.istanbuldaramazan.org

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.