22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RAMAZAN AYI’NIN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ

Sheraton İstanbul Ataköy içerisindeki Cookbook Restaurant ve Mey Türk'te iftar sofraları, geleneksel Türk mutfağının en seçkin tatlarıyla şenleniyor

RAMAZAN AYI’NIN VAZGEÇİLMEZ ADRESİ

21 Temmuz 2012 / 15:35

TURİZMİN SESİ


Sheraton İstanbul Ataköy, mübarek Ramazan Ayı'nda misafirlerine birbirinden farklı iftar seçenekleri sunuyor. Açık büfeden, set menüye kadar seçenekleriyle her damak tadına uygun lezzetleri iftar sofralarına taşıyan Sheraton İstanbul Ataköy, Ramazan Ayı'nda iftarların vazgeçilmez adresi olacak.

Cookbook Lezzeti Ramazan'da açık büfe
Dünya ve Türk mutfağından eşsiz lezzetler sunan ana restoran Cookbook, Ramazan Ayı'nda açık büfe iftar keyfi sunuyor. Zengin iftar menüsü iftariyelik, çorba, salata, mezeler ve zeytinyağlılar, sıcak yemekler, garnitürler ve tatlı büfesinden oluşuyor. Cookbook'ta iftar menüsünün limitsiz meşrubat, meyve suyu, ayran, çay ve filtre kahve dahil fiyatı 70 TL.

Yeşillikler içinde iftar keyfi
Sheraton İstanbul Ataköy bahçesindeki tarihi 'baruthane' üzerine kurulu Mey Türk, birbirinden özel yemeklerin yanı sıra Türk müziği eşliğinde Ramazan akşamlarına keyif katıyor. İftar tabağı ve ezogelin çorba ile başlayan Ramazan menüsünde ana yemek olarak piliç budu ızgara, kaşarlı köfte veya hünkârbeğendi tercih edilebiliyor. Fıstıklı güllaç servisi ile son bulan menünün limitsiz meşrubat, meyve suyu, ayran, çay ve filtre kahve servisi dahil fiyatı 55 TL.
Sheraton İstanbul Ataköy, Ramazan ayında hoş bir atmosferde iftarda buluşmak isteyenleri bekliyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.