22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RAMAZAN’DA DİLEK MENÜSÜ

Dilek, iftar saatleriniz için hazırladığı Ramazan menüsü ile birbirinden özel ve enfes lezzetleriyle size yepyeni bir deneyimin kapılarını açıyor

RAMAZAN’DA DİLEK MENÜSÜ

08 Temmuz 2011 / 16:29

TURİZMİN SESİ
Pastane sektöründe elde ettiği haklı ününü aynı hizmet ve kalite anlayışı ile geleneksel lezzetleri modern bir sunumla yemeğe de taşımayı başaran Dilek, hazırladığı “Ramazan Menüsü” ile hem göze hem de damak tadınıza hitap ediyor. Dilek, en ünlü yerel mutfaklardan çıkan lezzetleri, ustalığıyla harmanlayarak beğeninize sunuyor. On bir ayın sultanı Ramazan'a özel uygun ve doyurucu menüsü ile evinizdeki samimiyet ile mutfağınızdaki lezzeti birarada bulacaksınız.

Dilek İftar Tabağı:
Domates, Salatalık, Beyaz peynir, Kaşar peynir, Amerikan salata, Siyah zeytin, Yaprak sarma, Hurma, Bal, Tereyağı
Günün Çorbası

Akdeniz Salatası - Tereyağlı Su Böreği

Karışık Izgara Tabağı (piliç pirzola, ızgara köfte, kuzu şiş, piliç şiş, ızgara domates ve biber, elma dilim patates, pirinç pilavı, yeşilikle birlikte)
Çilekli Pasta

Limizsiz Su, Çay ve Meşrubat

Fatih, Beyoğlu, İkitelli O.S.B., Başakşehir 1. Etap, Başakşehir 4. Etap, Kocamustafapaşa, Beykent, Yakuplu, Sefaköy, Aykosan, Forum İstanbul ve Bakırköy Dilek şubeleri sizleri bekliyor.

Vizyonumuz bizi 1957 yılından bugüne taşıyan müşteri değil konuk anlayışımızı koruyarak ve hizmet kalitemizi sürekli geliştirerek Dilek markasını gelecek yıllara taşımaktır.
Etiketler: ,
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.