23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RENAİSSANCE POLAT ERZURUM’DA KESİNTİSİZ HİZMET

Palandöken’in ilk beş yıldızlı oteli Renaissance Polat Erzurum Hotel “Suni Karlama Sistemi”nin açılışını gerçekleştirdi

RENAİSSANCE POLAT ERZURUM’DA KESİNTİSİZ HİZMET

13 Ocak 2014 / 15:18


Renaissance Polat Erzurum Hotel; Erzurum’da Kış Turizminin gelişimine yönelik verdikleri  desteğin son adımı olan ve kış sporu severlere kesintisiz hizmet sunacak “Suni Karlama Sistemi’nin” ve “Işıklandırma, Genişletilme Çalışması tamamlanan pistlerin” açılış törenini düzenledi. 
Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat’ın ve Otel Genel Müdürü Bora Kanber’in ev sahipliği yaptığı ve Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak’ın gerçekleştirdiği açılışta İbrahim  Polat ;” Palandöken, 2000 yılından itibaren hizmet veren Renaissance Polat Erzurum Hotel ile ilk uluslararası beş yıldızlı oteline kavuştu.
 
renaissance-polat-erzurum-hotel-“suni-karlama-sistemi,3.jpg
 
Bu sayede yurt dışından bir çok kayak sporcusunu Palandöken’de ağarlayabilme imkanına kavuştuk. Renaissance Polat Erzurum Hotel olarak, her sezon yaptığımız farklı yatırımlar ile sektörün önde gelen otellinden biri olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. “ dedi.
 
renaissance-polat-erzurum-hotel-“suni-karlama-sistemi,-2.jpg
 
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ise, “Erzurum'da kış turizmi gerçekten çok önemli bir yerde. Sadece gündüz değil gece kayağı yapmak ve Türkiye'nin en uzun pistlerine sahip olması nedeniyle her kesimin ilgi odağı oluyor. Uçaktan indikten 10 dakika sonra piste çıkma imkanı başka bir yerde yok. Erzurum'da bulunan Konaklı ve Palandöken kayak merkezleri Türkiye'nin göz bebeği. Palandöken ve Konaklı'nın kalitesini, güzelliğini anlatıp tanıttıkça buraya gelen yerli ve yabancı turistlerin sayısı artacaktır" diye konuştu.Suni karlama sistemi ile 7,5km’lik alanda kesintisiz kayak keyfinin devam edeceği pistlerde cirit, rafting gösterisi, meşalelerle gece kayağı şovları ve bar ekibi özel şovları ile renkli bir açılış töreni yaşandı. Kış sezonunun en çok tercih edilen kayak merkezlerinden Palandöken'de kolay, orta ve zor kategorilerinde toplam 23 adet pist ve 4 adette doğal pist bulunuyor. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.