22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RESORT KONGRESİ ADALYA ELİT ANTALYA'DA

Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin ana sponsorluğunu bu yıl da Denizbank üstlendi

Resort Kongresi Adalya Elit Antalya'da

15 Ağustos 2016 / 09:49

TURİZMİN SESİ


Kongre, Rusya pazarına yönelik 2017 hedefleri ve yürütülen çalışmalara platform olacak. Kongreyi, özellikle Almanya'daki tur operatörleri çok önemsiyor.Bu yıl 6’ncısı yapılacak olan Uluslararası Resort Turizm Kongresi 24-25 Kasım’da Antalya Lara'da yeni açılan  Adalya Elit’te gerçekleştirilecek.Sıkıntılı geçen 2016’nın sonunda yapılacak olan 6. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’inde, turist gönderen ülkeler ile turist alan ülkelerin sektör aktörleri 2017 stratejilerini tartışacak.

uluslararasi-resort-turizm-kongresi,aktob-baskani-yusuf-hacisuleyman.jpg111111-001.jpg

5. Uluslararası Resort Turizm Kongresi Aska Lara'da yapılmıştı
Kongrenin Danışma Kurulu Üyesi ve AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Türkiye'deki gelişmelerin partnerleri de yakından etkileyen bir sürece girildiğine işaret ederek bu nedenle Türkiye ile çalışan ülkelerin sektör ile ilgili kurum ve kuruluşlarının üye ve yöneticileri 2017 yılı stratejilerinin tartışılacağı 6. Uluslararası Resort Turizm Kongresi ile ilgili gelişmeleri yakından izlediklerini söyledi. Kongreye Rusya'nın yanı sırı özellikle Almanya’daki tur operatörleri ve diğer partnerlerin de kongreyi çok önemsediği belirtiliyor.
 
qta--rtk-grubu-baskani-thomas--bosl,.jpg

Kongreye Almanya TUI CEO’su Sebastian Ebel ile RTK Grubu CEO’su Thomas Bösl de katılacak.
6. Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nde ‘Akdeniz Forumu’  konulu özel bir oturum gerçekleşecek.Bu oturumda günümüzde kitle turizminin merkezi olan Akdeniz bölgesindeki ülkelerin durumu değerlendirilecek.İspanya, Mısır ve Yunanistan’dan sektör temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecek forumda, Akdeniz’de değişen dengeler tartışılacak.
 
aktob-baskani-yusuf-hacisuleyman-,uluslararasi-resort-turizm-kongresi,21-001.jpg

Kongre Danışma Kurulu Üyesi ve AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman
Kongrenin Danışma Kurulu üyesi ve AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, kongrenin diğer gündem konuları ve konuşmacılar ile ilgili çalışmaların devam ettiğini, Danışma Kurulu’nun önümüzdeki günlerde yapacağı toplantıdan sonra daha ayrıntılı açıklamalar yapacaklarını söyledi.Uluslararası Resort Turizm Kongresi’nin ana sponsorluğunu bu yıl da Denizbank üstlendi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.