22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RİXOS CUP GÜN SAYIYOR

16 Eylül'de başlayacak olan 4. Uluslararası Rixos Cup Basketbol Turnuvası'nda bu yıl aralarında Euroleague seviyesinde 4 takımın da yer aldığı 6 farklı yerli ve yabancı takım yarışacak

RİXOS CUP GÜN SAYIYOR

09 Eylül 2011 / 21:12

TURİZMİN SESİ
16 - 19 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kupa maçları basketbol severleri biraraya getirecek.Rixos Hotels sporu ve sporcuları desteklemeye devam ediyor. Antalya'nın gelenekselleşen uluslararası basketbol turnuvası Rixos Cup bu yıl dördüncü kez yerli ve yabancı takımların soluk kesen maçlarını spor severlerle buluşturuyor.

16 - 19 Eylül tarihleri arasında Antalya Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek 4. Uluslararası Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası'nda 4 farklı ülkeden 6 takım yarışacak. Turnuvada Euroleage seviyesinde 4 takım da karşılaşacak. Yarışacak olan takımlar Fenerbahçe Ülker, PAOK, KK Zagrep, Union Olimpija, Türk Telekom, Antalya Büyükşehir Belediye. Takım eşleştirmeleri 15 Eylül'de yapılacak kurada belirlenecek. 4. Rixos Cup Uluslararası Basketbol Turnuvası bu yıl 90 sporcuya ve 15 bin seyirciye ev sahipliği yapacak.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.