22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RİXOS HOTELS, DÜNYA TURİZMCİLERİYLE BULUŞTU

Rixos Hotels, Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’nda (ITB) dünya turizmcileriyle buluştu

Rixos Hotels, dünya turizmcileriyle buluştu

14 Mart 2016 / 13:50

TURİZMİN SESİ

Uluslararası pazarda en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden birisi olan Rixos Hotels, 09-13 Mart tarihlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’de bu sene 50’cisi düzenlenen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’na 3 ayrı stantla katılım sağladı.  Bu sene 50’incisi düzenlenen ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarına katılan Rixos Hotels, küresel gelişmeler çerçevesinde oluşturduğu stratejik plan kapsamında; turizm sektöründe yaşanan olumsuzluklara rağmen 2016 yılında hem istihdam hem de diğer alanlardaki ivmesini, ülke içerisinde ve uluslararası pazarda artırarak sürdürdüğünü, 3 ayrı stantında ağırladığı Avrupalı Tur Operatörlerinin CEO ve üst düzey yöneticileri ile paylaştı. 

Dünyada 8 ülkede 26 farklı oteli ile hizmet veren en büyük Türk otel zinciri Rixos Hotels, fuarda özellikle önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığı yeni ürün ve tesislerinin tanıtımlarının yanı sıra; gösteri dünyasının yaratıcı ismi Dragone Productions ortak girişimi ile hayat bulan Rixos World Parks & Entertainment bünyesindeki eğlence ve yaşam parkı The Land of Legends - “Efsaneler Diyarı”nın ilginç karakterlerinden bir kısmını fuar alanında sergiledi. Farklı destinasyonlardaki 26 otelinde dünyanın pek çok ülkesinden misafir ağırlayan Rixos Hotels, hem şehir otellerinde hem de resort tesislerinde sunduğu lüks ve üstün hizmetler ile hızla büyümeye devam ediyor.
 
Başak Erel: “Rixos Büyümeye Devam Edecek”
Fuara güçlü bir ekip ve çeşitli salonlardaki 3 ayrı stantla katıldıklarını belirten Rixos Hotels Ticaretten Sorumlu Grup Başkanı (CCO) Başak Erel, “Sektörde 2015 yılında yaşanan olumsuzluklara rağmen, Rixos Hotels olarak yurtiçi ve dışında hizmete açmayı planladığımız yeni yatırımlarımızla ivmemizi 2016 yılında da artırarak sürdürmeyi hedefliyoruz. 2016 sezonuna yeni ve çok özel bir projeyle başlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.   Antalya, Belek’te hizmete girecek ve en özel misafirlerimiz olan çocuklar için unutulmaz bir tatil ve eğlence deneyimi yaşatmak için kurgulanan The Land of Legends – “Efsaneler Diyarı” yepyeni bir konseptin öncülüğünü yapacak. 15. yaşımızı kutladığımız bu özel yılda Avrupa’daki partnerlerimizin CEO ve üst düzey yöneticileri ile biraraya gelerek yeni projelerimizi ve konseptlerimizi paylaşmanın gururunu yaşıyoruz. Markamıza olan ilgi ve güven, doğru projeler ortaya koyduğumuzun en güzel kanıtı.” şeklinde konuştu. 
 
Türkiye, ev sahibi Almanya’dan sonra en kalabalık katılımcı 
Bu yıl 09-13 Mart 2016 tarihleri arasında 50'ncisi düzenlenen fuara 116 stant, yaklaşık 13'i seyahat acentası ve tur operatörü, 56'i otel, 11'u valilik, 47'si birlik, dernek, belediye ve kalkınma ajansının da aralarında bulunduğu 127 kuruluş katılım gösterdi. Turizm bölgelerinin özel tanıtımına ağırlık verilen fuarda, Türkiye en kalabalık katılımı sergileyen ülke oldu. Fuarda ev sahibi Almanya 256 katılımcıyla yer alırken, Türkiye’nin Akdeniz çanağındaki rakipleri Yunanistan 14, İtalya 33, İspanya 35 katılımcıyla yer aldı. 
Kaynak: Haber Kaynağı
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.