22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RİXOS HOTELS’DE ŞEKER GİBİ BAYRAM

Bu yıl Şeker Bayramı ile uzun bir tatile çıkmayı arzulayan konuklar için Rixos Hotels her bayram olduğu gibi dopdolu, özel ve farklı alternatifler sunuyor

RİXOS HOTELS’DE ŞEKER GİBİ BAYRAM

19 Ağustos 2011 / 16:00

TURİZMİN SESİ
Dünyaca ünlü dans grubu Todes ve ünlü DJ Suat Ateşdağlı bayram tatili boyunca Rixos Hotels'de sahne alıyor. Rixos Downtown, Rixos Premium Belek, Rixos Sungate, Rixos Tekirova dünyaca ünlü dans grubu Todes ve DJ Suat Ateşdağlı performanslarına ev sahipliği yaparken, çocuklar da bayram boyunca Rixy Club etkinlikleri ile doyasıya tatilin keyfini çıkarıyor. Bayram tatili boyunca Ege ve Akdeniz'e gidemeyenlere ise Rixos Grand Ankara ve Rixos Konya özel SPA paketleri ve farklı geleneksel lezzetler ile keyifli bir bayram tatili sunuyor.

Kumkapı eğlenceleri ve dünyaca ünlü dans grubu Todes, bayramı Akdeniz'de yaşatıyor
Bayram tatillerinin değişmeyen adresi Rixos Hotels, bu yıl da farklı bir deneyimin adresi olarak çok özel bir bayram coşkusu yaşatıyor. Dünyaca ünlü dans grubu Todes bayram boyunca, Rixos Downtown, Rixos Sungate ve Rixos Premium Belek'de sahne alıyor. İstanbul'un meşhur sazlı sözlü Kumkapı geceleri ve ünlü DJ Suat Ateşdağlı performansları Rixos Downtown ve Rixos Sungate'de misafirlere bayram boyunca doyumsuz eğlence sunuyor. 2008 Monte Carlo Festivali şampiyonu olan dünyaca ünlü gösteri grubu Bingo Circus ise farklı ve yürekleri ağızlara getiren gösterileri ile Rixos Sungate ve Rixos Belek'de sahne alıyor.

Rixos Hotels'de bayram çocuklara güzel
Rixy çocuk kulübü bu bayramda çocuklara bayram tatili boyunca birbirinden eğlencelitecrübeler yaşatmaya hazırlanıyor. Yunus gösterilerinden, Rixy izci kampina, karikatür festivalinden, uçurtma festivaline, çocuk olimpiyatlarından, rixy tren karnavalına kadar bir çok aktivite Rixos Hotels'de çocukların bayram boyunca aileleri ile eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Bayram eğlencesi Kalina Bar'da
Antalya'nın yeni gözde oteli Rixos Downtown'un bünyesinde geçtiğimiz ay misafir kabulüne başlayan Kalina Bar bayram boyunca misafirlerini farklı ve göz alıcı şovlar ile ağırlıyor. Yerli, yabancı dans gruplarına ve müzisyenlere ev sahipliği yapacak olan Rixos Downtown Kalina'da bayram boyunca İstanbul Kumkapı eğlencelerinin yanı sıra Suat Ateşdağlı, yabancı popüler şarkıcı Anda Adam, ünlü keman virtüözü Ceren Aksan ve ünlü dans şov grubu Famous Project sahne alacaklar. Ramazan ayının yorgunluğunun ardından leziz, geleneksel yemekler de Rixos Downtown'da damak tadına düşkün olanlarla buluşuyor. Barbekü partileri, açık büfe rakı-balık ziyafeti ve geleneksel fast food tadları bayram boyunca konaklayan misafirlere sunulacak olan menülerden sadece bir kaçı...
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.