01 Mayıs 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul20°C
  • Antalya26°C
  • Ankara20°C

RİXOS OPERASYONLARI ŞİMŞEK’E EMANET

Rixos Hotels üst yönetim kadrolarında yeni bir atama daha gerçekleşti. Turizm sektörünün deneyimli ismi Volkan Şimşek, Rixos Hotels Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi

RİXOS OPERASYONLARI ŞİMŞEK’E EMANET

01 Mart 2012 / 09:03

TURİZMİN SESİ


Yeni sezon hazırlıkları sürerken Rixos Hotels'in Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine turizm sektörünün deneyimli ismi Volkan Şimşek atandı. Ankara Hacettepe Ünivesitesi Maliye Bölümü'nden mezun olduktan sonra Almanya Dortmund Üniversitesi İşletme Bölümü'nde öğrenim hayatına devam eden Volkan Şimşek, iş hayatına 1994 yılında Alman otel zinciri Robinson Grubu'nda başlayarak farklı pozisyonlarda görev aldı. 2005 yılının sonuna kadar Blue Waters Club & Resort'da Genel Müdürlük görevini üstlenen Şimşek, kariyerini Kempinski Hotel The Dome Genel Müdürü olarak sürdürdü.

2007 yılında Öger Grubu'na bağlı Majesty Hotels &Resorts'a CEO olarak atanan Volkan Şimşek, 2010 yılı itibariyle dünya turizm devlerinden Alman REWE Grubu bünyesinde faaliyet gösteren REWE Touristik Hotels&Investments'ın genel müdürlüğü görevine getirildi. Kariyerini 2012 yılına kadar Almanya'da sürdüren Şimşek'in yönetimini üstlendiği REWE Touristik Hotels&Investments'a bağlı üç otel markası altında (LTI Hotels, Club Calimera, PrimaSol Hotels) 55 otel ve 2 Nil gemisi bulunuyordu. Volkan Şimşek, 1 Mart 2012 itibariyle Rixos Hotels'in yurtiçi ve dışındaki tüm otellerinin Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.