22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

RİXOS SUNGATE “EN İYİ AİLE OTELİ” SEÇİLDİ

Bu yıl HolidayCheck ve Hotel Consulting Service'in ölçümlemeleri ve kriterleri sonucunda belirlenen “En İyi Aile Oteli” ödülüne Rixos Sungate layık görüldü

RİXOS SUNGATE “EN İYİ AİLE OTELİ” SEÇİLDİ

12 Nisan 2012 / 16:30

TURİZMİN SESİ
HolidayCheck ve Hotel Consulting Service'nin işbirliği ile düzenlenen değerlendirmede 2012'nin “en iyi aile oteli” Rixos Sungate seçildi. En iyi ülke oteli, en iyi resort oteli, en iyi şehir oteli, en iyi kış oteli, en iyi sağlık ve yürüyüş oteli, en iyi aile oteli ve en iyi yetişkin oteli olmak üzere 7 kategoride belirlenen listede Rixos Sungate “En İyi Aile Oteli” ödülüne layık görüldü. Ödül 9 Nisan tarihinde Rixos Sungate'de düzenlenen törenle veridi.

Yüzde 90 tavsiye oranı
Ödül, misafir beklentilerinin fazlasıyla karşılandığı, ürün ve hizmetlerin kusursuz sunulmasıyla ilgili misafirlerin Avrupa'nın en ünlü tatil değerlendirme sitesi olan HolidayCheck' e yapılan yorumlar sonrasında belirlendi. 2011 yılında en az yüzde 90 tavsiye oranına sahip oteller değerlendirmeye alındı.

Rixy Club çocukların tercihi
Rixos Sungate'in uluslararası arenalarda kabul gören HolidayCheck kriterlerince “ En İyi Aile Oteli” seçilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Rixos Sungate Genel Müdürü Cem Uzan; “Rixos Sungate vermiş olduğu hizmetle fark yaratıyor. Her geçen gün kendimizi yenilemek, sektörün öncüsü olmak, dünya hizmet anlayışında üst sıralarda yer almayı amaçlıyoruz. Bu kararlılıkla başlayan her sezonda misafirlerimizin memnuniyeti motivasyon kaynağımız oluyor” dedi. Uzan şöyle devam etti: “Rixos Sungate'deki Rixy Club etkinlikleri ile özellikle çocuklar tatilleri boyunca hem eğlenceli, hem de eğitici saatler geçiriyor. Küçük misafirlerimizin müzik akademisinde piyanodan gitara, bateriden kemana kadar birçok enstrümanla tanıştığı; çizime meraklı çocukların ise karikatür akademisinde mizahla içiçe vakit geçirebildiği alanlar yaratıyoruz. Bu da ailelerin tercih sebebi oluyor.” Antalya'nın en güzel koylarından biri olan Beldibi'nde konumlanan, Akdeniz Havzası'nın tüm doğal güzellikleri içinde barındıran Rixos Sungate, 720 metre uzunluğunda sahili, marinası, 2 özel iskelesi ve lüks mimariyle tasarlanmış 1094 odasıyla hizmet veriyor.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.