27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

ROAD SHOW İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Rezidor Hotel Group, yeni satış temsilcisi Fly Express ile birlikte, İstanbul'da yapılacak ilk Road Show'a imza atıyor!

ROAD SHOW İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

28 Ocak 2010 / 13:55

TURİZMİN SESİ


İstanbul Ocak 2010: Dünyanın en hızlı büyüyen otel şirketi The Rezidor Hotel Group, İstanbul'da gerçekleştireceği ilk Road Show için geri sayıma başladı! 28 Ocak 2010 Perşembe günü, Radisson Blu Bosphorus Hotel, İstanbul'da, saat 17:00'de gerçekleşecek olan Road Show'da seyahat acenteleri ve kurumsal şirketler Paris, Londra, Viyana, Moskova, Kahire, Abu-Dhabi ve Dubai de dahil olmak üzere birçok önemli destinasyonda bulunan Rezidor otellerinden bir dizi temsilci ile bir araya gelme fırsatı bulacak!



Rezidor, yaklaşık 60 ülkede faaliyet gösteren 380'den fazla otelinin satışlarını kuvvetlendirmek amacıyla Türkiye'nin en büyük outbound tur operatörlerinden Fly Express ile bir ortaklığa imza attı. Rezidor Hotel Group'un Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Direktörü Yiğit Sezgin, Fly Express ile yürütülen ortaklık ve Road Show'un önemini şu şekilde ifade etti: “Fly Express ile olan ortaklığımız, markalarımızın ve destinasyonlarımızın kuvvetini arttırırken, Türkiye pazarındaki payımızı büyütmek amacıyla atılmış çok önemli bir adım. Bu Road Show bize pazarın önde gelen isimleri ile buluşmak ve onları şirketimizin önemli otel yoneticileriyle ve ürünleriyle tanıştırmak için ideal bir fırsat sunmaktadır”.

Ekonomik krize rağmen, 2009 yılı, 36 adet otel açan ve portföyüne 7,100 oda ekleyen Rezidor Hotel Groubu için rekor bir yıl olmuştur. Abu Dhabi, İskenderiye, Al Khobar, Kahire, Medine ve Trablus gibi bazı yeni ve heyecan verici destinasyonlar da dahil olmak üzere 8 yeni otel ve 2,200 ilave oda ile, Ortadoğu'da da bir rekor yıla imza atmıştır.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.