23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ROSE RESİDENCE İSRAİL’DE TANITILACAK

Kemer de bulunan Rose Residence Beach Hotel 19 Mayıs 2009 tarihinde İsrail'de Tel-Aviv- David İntercontinantal Otelde düzenlenecek Workshop'a katılacak ve hem Rose Residence Beach Hotel'in hem de Kemer'in tanıtımını yapacak

ROSE RESİDENCE İSRAİL’DE TANITILACAK

13 Mayıs 2009 / 17:57

TURİZMİN SESİ


Türkiye ve İsrail arasındaki turizm ilişkilerinin mevcut durumunun irdelenmesi ve her iki ülke turizm sektör temsilcilerinin bir araya gelerek ortak çalışma yapabilmeleri amacıyla, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da işbirliği ile İsrail'de Tel-Aviv David İntercontinantal Otelde bir Workshop düzenlenecek. İsrail'in turizm endüstrisinin temsilcileri ve Türk Turizmcilerin bir araya geleceği Workshop sonrası ortak bir basın toplantısı düzenlenecek. Rose Residence Beach Hotel'de bu önemli fırsatı kaçırmayarak hem Workshop'a katılacak hem de Rose Residence Beach Hotel ile Kemer'in tanıtımını yapacak.


Rose Hotels Genel Koordinatörü Yeliz Gül Ege yaptığı açıklamada, “ İsrail'den gelen turist sayısı geçtiğimiz yıllara göre oldukça azaldı. İsrail'den gelen turist sayısı bizim için çok önemli. Anlık doluluklarda iyi reaksiyon veren bir Pazar olması ve İsrail vatandaşlarının Türkiye destinasyonunu sevmelerinden dolayı İsrailli turistler Türk Turizminin vazgeçilmezleridir. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın da işbirliği ile bölgemizdeki birliğimiz AKTOB'un da önderliğinde biz de İsrail'de düzenlenecek olan Workshop programına katılma kararı aldık. Amacımız burada hem otelimizi hem de Kemer'imizi çok daha iyi tanıtmak ve tüm bu gerginliklere rağmen yeniden İsrail'li turistlerin ülkemize dönmesini ve dolayısıyla da Kemer'e dönmelerini sağlamak olacak.” dedi.

Yeliz Gül Ege, son dönem Kemer'in turizmde kan kaybettiğini de sözlerine eklerken, bir an önce gerçekleşecek radikal önlemlerle Kemer'in turizmdeki o eski güzel günlerine dönebileceğini söyledi. Gül Ege, “ Kemer son dönem çok kan kaybetti. Bunu açıkça görüyoruz. Özellikle Antalya'da Lara ve Kundu'da yapılan yeni otel yatırımları ile özellikle burada ulaşımın çok iyi şartlarda sağlanmış ve bölgenin havaalanına da yakın olması ilgiyi buraya kaydırdı. Ancak Kemer'in çok önemli bir şansı var.

Bu da Kemer'in hiçbir yerde olmayan doğası. Kemer eşsizdir. Bunu yıllardır artı bir değer olarak kullanamadık. Bunu bir an önce kullanıp, ayrıca Antalya ile Kemer arasında sürdürülen ve yıllardır süren yol ve tünellerin de bir an önce bitirilmesi ile Kemer turizmin biraz nefes alacağını düşünüyorum. Bu arada esnafımızın hizmet standartlarının oluşturularak; turistin esnafa olan bakışının değiştirilmesi ve çok daha fazla tanıtım yapılması ile Kemer turizmi bulunduğu yerden çok üst düzeylere geleceğini düşünüyorum.” Dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.