22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ROSSOPOMODORO TÜRKİYE’DE

Geleneksel Napoli mutfağının önde gelen lezzet temsilcilerinden“ Rossopomodoro” İstanbul'da

ROSSOPOMODORO TÜRKİYE’DE

25 Haziran 2011 / 16:04

TURİZMİN SESİ


Dünyada 120'den fazla restauranta sahip, Napoli'nin geleneksel yemek ve şarapları ile müthiş bir itibara sahip olan Rossopomodoro ; Türkiye'deki ilk restaurantını geçtiğimiz günlerde İstanbul Anadolu Yakasının kalbi Bağdat Caddesine 150 m mesafede olan Göztepe Parkı karşısında açtı.

Modern, özgün ve rahat dekorasyonu ile keyifli bir mekan özelliklerine sahip olan Türkiye'nin ilk “Rossopomodoro” restaurantı tam karşısında yer alan yemyeşil Göztepe Parkı ile misafirlerinin yaz ve kış kendini farklı bir atmosferde hissetmesini sağlıyor.

Bir Napoli geleneği...
Dünyada 120'den fazla restaurant ile Napoli'nin geleneksel yemek ve şaraplarını sunarak müthiş bir itibara sahip olan Rossopomodoro;
Napoli'nin Campania bölgesinin seçkin üreticileri ve çiftliklerinden gelen ürünlerle benzersiz eşsiz bir yaklaşıma sahip.. Otantik Napolitan deneyimini ürünlerinin yüksek kalitesi, sıcak karşılama atmosferi ve mükemmel servisi ile birleştirerek sunmaktadır…

İstanbul'da Bir Dilim Napoli….
Napolitan Pizzamız, sadece Caputo'nun kırmızı kalite unu ve doğal olarak mayalanan hamuru ile yapılır. İstanbul'da Bir Dilim Napoli'yi eşsiz kılan, otantik içerikler, geleneksel Napoli yemek tarifleri ve geleneksel yöntemlerin birleşimidir.

Menü içeriğinde yer alan en önemli ürünlerimiz Güney İtalya'dan (özellikle Napoli çevresindeki Campania bölgesinden) gelmekte ve bütün şeflerimiz geleneksel Napoli pizza ve mutfak sanatı konusunda yıllarca eğitim almaktadır.

Benzersiz pizzalarımız, Napoli'de özel olarak imal edilip, getirtilen odun fırınlarında yapılmaktadır..

Rossopomodoro menüsündeki her bir yemek, Campania'nın Napolitan bölgesinde bulunabilen en iyi kalite ürünlerle, geleneksel reçete ve yöntemlere uygun olarak hazırlanmaktadır.

Özel parti ve toplu davetleriniz için rezervasyon
İş arkadaşlarınız, dostlarınız ve çocuklarınıza “Özel Davet ve Pizza Partileri” için özel set menüleri ile seçkin servis ve imkanlar sunuyor.…

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.