22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SABİHA GÖKÇEN CİTROEN C4 KAZANDIRDI

Alanında dünyanın en iyi havalimanı olarak seçilen Sabiha Gökçen'den uçan bir yolcu çekilişle Citroen C4 marka bir otomobil kazandı

SABİHA GÖKÇEN CİTROEN C4 KAZANDIRDI

19 Ekim 2010 / 09:37

TURİZMİN SESİ
Talihli yolcu Sercan Fazıl Cengiz, arabanın anahtarını anahtarı havalimanı CEO'su Gökhan Buğday'ın ellerinden aldı. Müşteri memnuniyetinin her safhada büyük önem taşıdığını bildiren Gökhan Buğday, çekilişle otomobil kampanyasında çok yoğun bir katılım olduğunu ifade etti.

Buğday ''Talihlimize kazasız belasız yolculuklar diliyor, aracının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın terminal işletmecisi olarak yolcularımızın huzurlu, rahat ve keyifli yolculuklar geçirmesi en büyük önceliğimizi oluşturuyor. Bu yaklaşımla yolcularımıza sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetler devam edecek,'' dedi.

Otomobil talihlisi Sercan Fazıl Cengiz de işi dolayısıyla çok seyahat ettiğini anlatarak son gün katıldığı kampanyanın şanslı kişisi olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Otomobil çekilişi Sabiha Gökçen'den 15 haziran ile 15 ağustos arasında uçan 18 yaşını doldurmuş 11 bin 192 yolcu arasında Beşiktaş 6. Noteri'nin huzurunda gerçekleştirildi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.