22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN ÖZELSİNİZ

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul kadınlara birbirinden özel sürprizler hazırladı

SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN ÖZELSİNİZ

25 Şubat 2010 / 10:56

TURİZMİN SESİ
Siz de hafta sonu dahil bu günlerde Hilton Worldwide İstanbul Otelleri'nde kadın olmanın ayrıcalığını yaşayın.“Bir İstanbul klasiği” Hilton İstanbul 6 - 7 ve 8 Mart günlerinde sadece kadınlara özel pek çok seçenekle fark yaratıyor. Enfes Boğaz manzarasına sahip Bosphorus Terrace Restaurant'da keyifli bir Pazar brunch'ı yapmak isteyen tüm kadınlara 7 Mart'ta kişi başı 65 TL'ye dünya mutfağının en seçkin örnekleri açık büfede sunuluyor.

8 Mart'ta ise kadınların vazgeçilmez tutkusu klasikleşmiş 5 çayı keyfini Lobby Lounge'da enfes kekler ve piyano müziği eşliğinde dostlarınızla 38 TL'ye yaşayabilirsiniz. Hilton İstanbul'un kadınlara özel sürprizleri bunlarla da kalmıyor. 6, 7, 8 Mart tarihlerinde The Roof ve Bosphorus Terrace Restaurant gibi tüm mekanlarımızda %15 indirimle enfes menü seçeneklerini Boğaz manzarası eşliğinde tadarken kendinizi şımartmak için aynı tarihlerde Health Club'a tüm giriş ve Spa hizmetlerinden %15 indirimle faydalanabilirsiniz.

Kalitenin ve lüksün simgesi Conrad İstanbul, 8 Mart Kadınlar Günü'nde tüm kadınları büyülü dünyasına davet ediyor. 6, 7 ve 8 Mart tarihlerinde Conrad İstanbul'un tüm outletlerinde %15 indirimin yanı sıra, 8 Mart günü eşsiz Boğaz manzarası ile 14.kat Summit Bar'da ilk kokteyllinizi %50 indirimle yudumlayacaksınız.

Sadece bir gün değil, kendinizi özel hissetmek istediğiniz her an Hilton Worldwide İstanbul Otelleri'nde yerinizi ayırın!

Hilton İstanbul: 0 212 315 60 00
Conrad İstanbul: 0 212 310 2525
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.