27 Temmuz 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya30°C
  • Ankara28°C

SADECE SEÇİM KAZANMADIK TARİH YAZDIK

Yine TÜRSAB Kazandı Ama Bu Sefer Dibine Kadar Kaybedenler Var

SADECE SEÇİM KAZANMADIK TARİH YAZDIK

27 Kasım 2022 Pazar 18:38

TURİZMİN SESİ


RABBİM BENİ SİZLERE MAHCUP ETMESİN

YİNE TÜRSAB KAZANDI AMA BU SEFER DİBİNE KADAR KAYBEDENLER VAR

Firuz Barbaros Bağlıkaya; “Öncelikle bu seçim yarışında olağanüstü çaba gösteren tüm lider ekibimize, BTK Başkanları ve ekibine, tüm çaba gösteren arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun. Bugün bir de hayatın gerçekleri var. Unutmamamız gereken dün yaşanan olaylar var. Biz bugün burada sadece seçim kazanmadık tarih yazdık, destan yazdık” dedi. 

KAZANAN YİNE TÜRSAB AMA BU SEFER DİBİNE KADAR KAYBEDENLER VAR

Bağlıkaya; “Bundan önce kazanan hep TÜRSAB oluyordu. Kazanan yine TÜRSAB, ama bu sefer kaybedenler var, dibine kadar kaybedenler var. Seçimi kaybederken itibarlarını da bir kalemde kaybedenler var. Üç günlük dünya menfaatleri için yollarını arkadaşlarını değiştirenler kaybetti. Yalanla dolanla yazılar yazan zavallılar kaybetti. Üç senedir yemeyip, içmeyip her türlü kumpaslar kuran, olay çıkaran bir avuç insanların azgın azınlık olduklarını gördüler. Kendi meslek gruplarına emek veren insanlara aslan kesilip, süt dökmüş kediye dönenler kaybettiler. Zorbalık, çirkeflik yaparak terör estiren zavallılar kaybetti. Her seçimde provakasyon yapıp, seçimi kaybedenlere sesleniyorum sizin çakma kabadayılığınız bize sökmez. Kavga ederken bile pusunun peşinde olanlar yine kaybetti” dedi. 

YAZIKLAR OLSUN

Firuz Bağlıkaya; “Yazıklar olsun çirkeflikle 50 yıllık kurumu işgal etmeye çalışanlara. Yazıklar olsun zorbalıktan medet umanlara” diyerek sitemde bulundu. 

ALLAH KİMSEYE UTANMA DUYGUSUNU KAYBETTİRMESİN

Bağlıkaya; “Allah kimseye utanma duygusunu kaybettirmesin. Ellerindeki güçle herşeyi yapacaklarını sananlara da yazıklar olsun. Sevgili arkadaşlar bugün adamınızı ezdirmediniz, ezdiniz geçtiniz. Kibire, zorbalığa karşı hakkı savunanlar kazandı. Memlekette seçim kaybettirenler kendi ilçelerinde bile seçim kazanmaya güçleri yetmedi, haddini bildirdiniz. Seçimleri sabote etmeye çalışanlara hadlerini bildirdiniz” dedi. 

SELAM OLSUN SARSILMADAN DİMDİK DURANLARA 

Bağlıkaya; “Selam olsun hak ve adaleti savunanlara, selam olsun bağımsızlığı ve özgürlüğü için yaşayanlara, Selam olsun gerçek dava arkadaşlarıma, Selam olsun sarsılmadan dimdik duranlara” dedi. 

RABBİM BENİ SİZLERE MAHCUP ETMESİN

Bağlıkaya; “Ne mutlu bana ki Allah bana sizler gibi yol arkadaşları nasip etti, Rabbim beni sizlere mahcup etmesin sağolun varolun” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.