01 Mayıs 2024
  • İzmir23°C
  • İstanbul20°C
  • Antalya26°C
  • Ankara20°C

SAĞLIK TURİZMCİLERİ İSTANBUL'A GELİYOR

Türkiye Sağlık Turizmi Derneği tarafından her yıl düzenlenen Uluslar Arası Sağlık Turizmi Kongresi'nin Dördüncüsü bu yıl 28-30 Ekim 2011 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek

SAĞLIK TURİZMCİLERİ İSTANBUL'A GELİYOR

30 Ağustos 2011 / 12:09

TURİZMİN SESİ
İSTANBUL-Sağlık Turizmi Kongresi her yıl bir önceki yıldan daha geniş katılımla ve daha fonksiyonel bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Dünyadan ve Türkiye'den başta Sağlık Turizmi Sektörünün önemli temsilcileri olmak üzere, hükümet temsilcileri, Sağlık Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı üst düzey bürokratlarının geniş katılımıyla gerçekleşecektir.

Sağlık Turizmi Kongresi, Türkiye'nin büyük potansiyelinin sektörde yatırım yapan kuruluşlara yeni fırsatlar oluşturması için etkin bir zemin olmaktadır. Komşu ülkeler, Ortadoğu, Ortaasya, Balkanlar, Avrupa, Kuzey Afrika ülkelerinden ve ABD'den gelen konuklarla iş bağlantıları yapma fırsatı sunmaktadır.Türk yatırımcı ve işadamlarının Hükümet temsilcileri ve bürokratlarla sektörün gelişmesi için birebir temasa geçme imkanı sağlamaktadır.Özellikle tıp turizmi alanında faaliyet gösteren hastaneler için yeni iş bağlantılarına kapı açmaktadır.Sağlık Turizmi Sektörünün nabzının tutulacağı 4. Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi'ne tüm sağlık ve turizm sektörü temsilcileri, yöneticileri ve çalışanları davetlidir.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.