22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

ŞAMPİYON İYİLEŞİYOR

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği TMF GP’de kaza geçiren şampiyon sporcumuz Yunus Erçelik’in tedavisi Avrupagöz Grubu’nda devam ediyor

ŞAMPİYON İYİLEŞİYOR

08 Ağustos 2012 / 18:31

 TURİZMİN SESİ


İstanbul Park pistinde koşulan Doğu Avrupa ve Türkiye Pist Şampiyonaları’nın 4. Ayak yarışında 16 Temmuz Pazar günü koşulan TMF GP’de geçirdiği kaza sonucunda aldığı darbeye bağlı olarak görme kaybı yaşayan Yunus Erçelik'in ikinci muayenesi ve tetkikleri Avrupagöz Aksaray Şubesi hekimi Op. Dr. Mustafa Sait Polat tarafından yapıldı.Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Balkan pistlerinde ülkemizi başarıyla temsil eden Erçelik’in ilk yapılan muayenesine göre görme kaybının hızla düzeldiğini belirten Polat, başarılı sporcuya ilaç tedavisi uygulamaya devam edeceklerini ve düzenli kontrollerinin yapılması gerektiğini belirtti.

turkiye-motosiklet-federasyonu,avrupagoz-grubu,yunus-ercelik1.jpg

Türkiye Motosiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz ve aynı zamanda Avrupagöz Grubu bünyesinde görev yapan Engin Güneş de Yunus Erçelik'i muayenelerinde yalnız bırakmayarak, başarılı sporcumuza destek vermeye devam ediyor.Erçelik, “Önce kalıcı bir sorunum olabilir mi diye endişelenmiştim. Fakat  tedavi sürecimdeki hızlı ilerleme içimi rahatlattı. Avrupagöz’ün yoğun ilgisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.