22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SAMUI ADASI BULUNMAZ CENNET

Dünyanın en geniş acente ağına sahip olan World Travel Service (WTS)'den yine bir ilk

SAMUI ADASI BULUNMAZ CENNET

17 Mayıs 2011 / 15:34

TURİZMİN SESİ


2005 yılından bu yana Koh Samui Adası'nı Türkiye'ye tanıtan World Travel Service (WTS), yine bir ilke imza atarak Tayland'ın incisi Samui için büyük bir yaz promosyonu başlatıyor. Forbes dergisi tarafından dünyanın en seksi adası seçilen ve başta David Beckham olmak üzere birçok yıldızın tatil için tercih ettiği Koh Samui Adası'nı Türkiye'ye tanıtan WTS, cennet ada için bulunmaz bir promosyon hazırladı.

Her ay dolunay zamanında Uzakdoğu'da organize olan en büyük plaj partisi Full Moon Party 'nin de tek yetkili satış acentesi olan WTS, uzun yıllardır en uygun fiyatlara en iyi servis garantisiyle hizmet veriyor. Koh Samui'nin en lüks otellerinden Rummana Boutique Resort ile özel anlaşmalar yapan WTS, hizmet verdiği yolcularına 7 gecelik otel konaklamalarını 5 gece fiyatı ile sağlıyor. “7 Gece Kal, 5 Gece Öde” promosyonu ile yaz dönemine hızlı bir giriş yapan WTS, otel konaklamalarının yanı sıra en uygun fiyatlı uçak bileti, transfer, günlük turlar ile muhteşem bir tatil vaad ediyor.

Samui Adası bulunmaz bir cennet
Samui Adası'nda hiçbir binanın yüksekliği Hindistan cevizi ağaçlarını geçmeyecek şekilde inşa edildiğinden, adanın doğal görünümü bozulmuyor. Böylelikle adayı ziyaret eden turistler gerçek bir adada bulunmanın tadını çıkartabiliyor.

Tayland Körfezi'nin içinde kalan ve bu sebeple Dünya üzerinde tsunami riski olmayan tek Tropik ada olan Koh Samui Adası, sadece deniz, kum güneş tatili değil, dalış, macera, kültür, safari gibi birçok aktiviteyi bulabildiğiniz bir cennet. Koh Samui Adası özellikle balayı çiftleri başta olmak üzere, birçok turist için büyük bir cazibe merkezi durumunda. Samui Adası'nda balayı çiftleri için lüks otellerde romantik tatiller, macera tutkunları için sualtı dalış merkezleri, safari, timsah çiftlikleri gezisi; çocuklu aileler için maymun çiftliği, fil safarileri, tekne turları, kültür gezileri gibi daha birçok aktivite bulmak mümkün.

http://www.wts.com.tr/

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.