22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SARIGÜL’DEN 5 OKUL MÜJDESİ

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcında, ilçesindeki öğretmenlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve okullara yapılan hizmetlerle ilgili bilgi verdi

SARIGÜL’DEN 5 OKUL MÜJDESİ

17 Eylül 2010 / 16:56

TURİZMİN SESİ


Şişli'deki 56 ilköğretim okulu ve lisenin yöneticilerinin biraraya geldiği yemeğe, ilçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Akbulut da katıldı. Okul müdürleri ile tek tek sohbet ederek sorunlarını dinleyen belediye başkanı Mustafa Sarıgül, yaz döneminde eğitim kurumlarına yapılan hizmetlerle ilgili müdürlere bilgi verdi. Bugüne kadar belediye tarafından ilçede 24 yeni ilköğretim okulu yaptırıldığını belirten Sarıgül, 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılında da beş yeni okulun yapımına başlanacağını söyledi.

Sarıgül, “Çocuklarımızın daha modern binalarda eğitim görmeleri için tüm olanaklarımızı seferber ediyoruz. Hizmete açılan yeni okullarımızla, Şişli'de eğitim artık Avrupa standartlarına ulaştı. Okullarımız özel okul seviyesinde. Yaz döneminde, tüm okulların bakım, onarım ve restorasyonunu yaptırdık. Eskiyen ve kapasitesi yetersiz okulların yerine, 50 derslikli modern okullar inşa ediyoruz. Önümüzdeki dönem Şişli'ye beş yeni okul daha kazandıracağız” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.