23 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SAYD ALTERNATİF TURİZME DAVET EDİYOR

XCTurkey Paragliding Cup-Uluslar arası Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nın ikinci ayağı 30 Eylül -3 Ekim tarihlerinde Antalya'da gerçekleşicek

SAYD ALTERNATİF TURİZME DAVET EDİYOR

24 Eylül 2010 / 10:47

TURİZMİN SESİ
Kültür Bakanlığı, Türkiye Hava Sporları Federasyonu,TRT, bazı özel sektör temsilcileri ve SAYD'ın katkıları ile XCTurkey Paragliding Cup-Uluslar arası Yamaç Paraşütü Şampiyonası'nın ikinci ayağı 30 Eylül -3 Ekim tarihlerinde Dünya çapında üne sahip yamaç paraşütü pilotları, Uluslar arası Medya temsilcileri, Ulusal basının temsilcileri, editörler, profesyonel fotoğraf sanatçıları ve profesyonel yarışma pilotlarının katılımı ile Antalya'da gerçekleşecektir.

Dünya Şampiyonu ve " Tandem Infinity " ile Dünya Rekoru kıran PAL TAKATS, 30 Eylül - 3 Ekim 2010 tarihleri arasında Antalya'da bulunacaktır. Gerek Ulusal gerekse yabancı medya mensuplarının ilgi odağı olacağı gösteri uçuşları hava şartlarının uçuşa elverişli olması halinde Olympos - Tahtalı 2.365 ' dağından yapılacaktır. Dünyanın birçok ülkesinden katılacak olan Pilotların inişleri Tekirova bölgesine olacaktır.

Doğaya saygılı bir spor dalı olan yamaç paraşütü sporu ile turizmin dinamik yapısı korunuyor. Antalyamızın göz kamaştıran koylarına semalardan bakacak, eşsiz kumsallarının üzerinde süzülecek yerli ve yabancı pilotlarımızı ağırlayacağız.

Bu vesile SAYD olarak tüm halkımızı bu şenliği izlemeye ve destek vermeye davet ediyoruz. SAYD olarak Turizmi çeşitlendirmek, alternatif turizme dikkat çekmek, turizmi bölgelere yaymak ve Turizmle bağlantılı organizasyonlara destek vermeğe devam edeceğiz.

Saygılarımla,
Sefa ALTINAY
SAYD Yön. Kur. Bşk Yrd.
Basın Sözcüsü
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.