22 Eylül 2024
  • İzmir36°C
  • İstanbul28°C
  • Antalya32°C
  • Ankara31°C

SAYD DOĞA İÇİN SESLENDİ

Her şeyin Türk turizmi adına gelişmekte ve iyiye gitmekte olduğu gerçeğini bazı olumsuzluklar aleyhimize etkilemektedir

SAYD DOĞA İÇİN SESLENDİ

19 Ağustos 2010 / 17:29

TURİZMİN SESİ
Sürekli gelişmekte olan turizm sektörümüz rekor yatırımlarla hız kesmeden devam etmektedir. Tüm dünyanın dikkatle izlediği turizm yatırımlarımız ve yatırımcılarımız örnek alınacak türden. Malum yatırımları büyük bir özveri ve sıkı bir çalışma ile işletmekte olan profesyonel yöneticiler konusunda ise Türkiye profesyonellerini ihraç eder bir duruma geldi ve maalesef her şeyin Türk turizmi adına gelişmekte ve iyiye gitmekte olduğu gerçeğini bazı olumsuzluklar aleyhimize etkilemektedir.

Hepimizin içine ateş düşüren orman yangınlarına bir yenisi turizm kalelerimizden Alanya'dan geldi. Bu haber ile üzüldük, yetkililerin tüm çabaları ile kontrol altına almaya çalıştığı orman yangınında dünyamızda bizim kadar söz sahibi olan doğal bitki örtüsü ve yüzlerce yıllık güzelim çam ağaçları yine yok olmakta.

Turizm adına her şeyi düşünüp tüm inceliklerine kadar planladığımız şu dönemde cehalet ve doğa bilinci yoksunluğundan sebep ortaya çıkan orman yangınlarını önlemek ve bölge insanlarını bu tür istenmeyen olaylara karşı bilinçlendirmek için tüm sektör kuruluşlarını birlikte çalışmaya davet etmekteyiz. SAYD olarak konuyu ilgili kurullarımızda tartışıp yapılması gerekenler ile ilgili çalışmalarımızı başlattık. Bu vesile ile konuya duyarlılık gösterecek tüm kuruluşları ortak çalışmaya davet ediyoruz.
Etiketler:
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.